Volwassenenonderwijs

Landstede Groep verzorgt uiteenlopende opleidingen, cursussen, trainingen, workshops en maatwerktrajecten voor bedrijven, instellingen, gemeentes, instanties en volwassenen. Ons aanbod is breed en gericht op het ondersteunen en het begeleiden van zelfontplooiing van volwassenen. Dit doen we op locatie in Overijssel, Gelderland en Flevoland en incompany.

Voor de zakelijke markt

Onder de naam Groei Opleidingen bieden wij opleidingen, trainingen en cursussen aan voor werknemers en ondernemers/leidinggevenden die zich verder willen ontwikkelen in hun vak. Zo bieden wij bijvoorbeeld scholing aan die nodig is voor het behalen van erkende diploma’s en certificaten.

Ondernemers/leidinggevenden kunnen met Groei Opleidingen gericht investeren in hun waardevolste kapitaal: de medewerkers. Naast individuele trajecten kunnen we meerdere medewerkers tegelijk opleiden. We bieden maatwerk opleidingen in de branches Zorg & Welzijn, HRM, Ondernemerschap, ICT en Techniek.

Training, Opleiding & Advies voor volwassenen

Landstede Groep heeft voor particulieren een breed aanbod van verschillende cursussen, trainingen en workshops in huis. We kennen een brede doelgroep, van 18-jarige uitvallers uit het mbo tot en met ouderen die zich laten om- of bijscholen. Voor werk of persoonlijke ontwikkeling of voor de gezelligheid of hobby. Ook bieden we verschillende erkende opleidingen voor voortgezet onderwijs (VAVO) of op mbo-niveau in veel vakgebieden, op diverse niveaus en in verscheidene vormen.

Als partner zoeken wij samen met de gemeente naar de juiste oplossing voor specifieke onderwijsvragen. Naast inburgeringscursussen, educatieve trajecten, alfabetiseringscursussen en cursussen gericht op het vergroten van zelfredzaamheid bieden wij ook opleidingen aan werkenden, werkzoekenden en vrijwilligers.