Docent Drama, Ichthus College Dronten

Aanvang
Opleidingsniveau
Bij voorkeur een bevoegdheid voor het geven van lessen of studerend hiervoor
Contract
5 lesuren per week
Einddatum
21 juli 2017
Ervaring
Locatie
Ichthus College
Sluitingsdatum
24 februari 2017


Ichthus College
Dronten
Bij het Ichthus College Dronten staat ‘Samen groeien’ centraal. Vanuit de christelijke inspiratie werkt de school aan het ontwikkelen van de talenten van leerlingen en medewerkers, met hun mogelijkheden als uitgangspunt.
Ga naar de site

Over deze functie

Het Ichthus College Dronten is een school voor lwoo, vmbo, havo, atheneum, gymnasium, en UniqXL: passend onderwijs voor hoogbegaafden. In totaal volgen ongeveer 1050 leerlingen onderwijs. Zij krijgen de gelegenheid het beste uit zichzelf te halen door te leren op de manier die het best bij hen past. Daarom is gestart met leerroutes: doorgaande leerlijnen naar het mbo, hbo en wo. Wij bieden de vakroute (vmbo-bb/kb), de vhbo-route (vmbo-tl en havo) en de academische route (vwo: atheneum en gymnasium). Ons motto: als iedereen laat zien wat hij kan, heeft de ouder een geweldige zoon of dochter, de leraar een prachtige klas en de schoolleider een fantastisch team. Daarbij werken we vanuit de christelijke inspiratie. ‘Samen groeien’ staat bij ons centraal. In onze visie zijn werkgever en werknemer beiden verantwoordelijk voor het waarmaken van de persoonlijke en organisatorische ambities. Wij doen daarom voortdurend een beroep op eigen verantwoordelijkheid, initiatief en flexibiliteit. Medewerkers kunnen op basis van persoonlijke belangstelling en mogelijkheden kleur geven aan hun carrière. Het doel is om een functie te vervullen die past bij de eigen kennis, ervaring en interesses. Om dit te kunnen realiseren krijgen medewerkers onder andere steun van ons eigen opleidingsteam.

Functie-inhoud:  
Voorbereiden en verzorgen van de lessen Drama aan de BL/KL klassen.


Wij vragen:Bij voorkeur een bevoegdheid voor het geven van lessen of studerend hiervoor.


Wij bieden:
• Aard dienstverband: tijdelijk, in eerste instantie tot de zomervakantie
• Salarisschaal: docent LB
• Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO VO

Informatie over de vacature bij: Gerlof Boersma (directeur), telefoonnummer: 0612959143

Uw sollicitatie kunt u richten aan Gerlof Boersma,
Email/adres: gboersma@ichthusdronten.nl

 Arbeidsvoorwaarden Sollicitatieprocedure

Landstede Groep als werkgever
Landstede Groep als werkgever
Om onze leerlingen en studenten goed op te kunnen leiden hebben we competente medewerkers nodig, die vakkennis en vakvaardigheid hebben en verantwoordelijk zijn voor hun professionalisering.  We bieden een professionele cultuur waarin medewerkers flexibel inzetbaar zijn en waarbij de onderlinge werkrelatie is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en steun. We stimuleren ondernemend gedrag bij onze medewerkers.
‘Docent zijn is iets wat je al doende moet leren’
‘Docent zijn is iets wat je al doende moet leren’
De werkdruk in het onderwijs is hoog, zeker voor beginnende leraren die de kunst van het lesgeven nog niet volledig beheersen. Om uitval te voorkomen en docenten een vliegende start te bezorgen is er bij het Agnieten College in Wezep extra aandacht voor de startende docent.Solliciteren op de functie Docent Drama, Ichthus College Dronten
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen