Docent Engels

Aanvang
Opleidingsniveau
een 2e graads bevoegdheid of een bijna afgeronde studie
Contract
1,0 fte
Ervaring
Locatie
Ichthus College
Sluitingsdatum
27 februari 2017


Ichthus College
Kampen
Leerlingen kunnen op allerlei vlakken uitblinken; iedereen heeft talent. Het Ichthus College Kampen heeft al die gouden talenten in huis! Leerlingen en medewerkers krijgen de ruimte om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen.
Ga naar de site

Over deze functie

Wij zoeken zo spoedig mogelijk voor onze Vakroute (vmbo bbl/kbl) een 2e graad docent Engels of met een bijna afgeronde studie. De Vakroute heeft een zeer betrokken team. We zoeken daarom docenten die bewust voor de vmbo bbl/kbl leerling kiezen! Het betreft een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vaste benoeming.

 

Door goed onderwijs en een inspirerend klimaat willen we bereiken dat het Ichthus College voor leerlingen, ouders en medewerkers een ‘school om van te houden’ is. Wij streven daarom naar een goede arbeidsrelatie om zo ook als werkgever de dagelijkse uitdaging waar te maken om tot de beste scholen van Nederland te behoren. Medewerkers kunnen op basis van persoonlijke belangstelling en mogelijkheden kleur geven aan hun carrière. Om dit te kunnen realiseren krijgen medewerkers onder andere steun van ons eigen begeleidingsteam.

Informatie over de vacature bij: Rik Smale (teamleider Vakroute) tel: 06-38762247 Uw sollicitatie kunt u richten aan: vacature@ichthuskampen.nlArbeidsvoorwaarden Sollicitatieprocedure

Landstede Groep als werkgever
Landstede Groep als werkgever
Om onze leerlingen en studenten goed op te kunnen leiden hebben we competente medewerkers nodig, die vakkennis en vakvaardigheid hebben en verantwoordelijk zijn voor hun professionalisering.  We bieden een professionele cultuur waarin medewerkers flexibel inzetbaar zijn en waarbij de onderlinge werkrelatie is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en steun. We stimuleren ondernemend gedrag bij onze medewerkers.
‘Docent zijn is iets wat je al doende moet leren’
‘Docent zijn is iets wat je al doende moet leren’
De werkdruk in het onderwijs is hoog, zeker voor beginnende leraren die de kunst van het lesgeven nog niet volledig beheersen. Om uitval te voorkomen en docenten een vliegende start te bezorgen is er bij het Agnieten College in Wezep extra aandacht voor de startende docent.Solliciteren op de functie Docent Engels
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen