Instructeur opleiding Dienstverlening

Aanvang
Opleidingsniveau
Contract
0,6 fte
Einddatum
1 augustus 2017
Ervaring
Bij voorkeur ervaring op het gebied van Facilitaire dienstverlening
Locatie
Landstede MBO Raalte
Sluitingsdatum
1 maart 2017


Landstede MBO Raalte
Raalte
Op de verschillende locaties van Landstede MBO wordt het onderwijs aangeboden in Landschappen. Dit zijn interessegebieden waarbinnen studenten kennismaken met hun toekomstige beroep en het werkveld. De student kan de opleiding persoonlijk invullen en bij interessante samenwerkingspartners praktijkervaring opdoen.
Ga naar de site

Over deze functie

Dit schooljaar is voor het eerst de opleiding Dienstverlening gestart. In Raalte bieden we deze opleiding aan voor het profiel Helpende Zorg Welzijn en het profiel Facilitair Dienstverlener. Het team Dienstverlening is een klein team en ter aanvulling zijn we op zoek naar een instructeur die specifiek ervaring heeft in de facilitaire dienstverlening. Verder is de opleiding dienstverlening onderdeel van een groter team dat bestaat uit ICT, Beveiliging, Entree en Dienstverlening. Het kan voorkomen dat er algemene taken uitgevoerd dienen te worden voor dit complete team.

Functie-inhoud:

 • Verzorgen van lessen (theorie/praktijk) voor de opleiding Dienstverlening op niveau 2 , BOL en eventueel BBL;
 • Coachen en begeleiden van studenten;
 • Bijdrage leveren aan het ontwikkelen van onderwijs;
 • Stimuleren en ontwikkelen van een uitdagende leeromgeving voor zowel studenten als collega’s;
 • Het begeleiden van studenten tijdens de beroepspraktijkvorming;

  Wij vragen:
 • Plezier in het werken met studenten;
 • Bij voorkeur ervaring op het gebied van Facilitaire dienstverlening; 
 • Enthousiasme, energie, een positieve levenshouding en tegen een stootje kunnen;
 • Flexibel, betrouwbaar, ondernemend;

Het betreft in eerste instantie een tijdelijk dienstverband tot het einde van het schooljaar. Bij voldoende deelnemers en bij gebleken geschiktheid behoort verlenging van het arbeidscontract tot de mogelijkheden. De functie is ingedeeld in salarisschaal 7 volgens cao MBO, (€ 1838,00-2759,00 brutoloon per maand, bij een volledig dienstverband)

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met: Ellen van Heun, docent dienstverlening, evanheun@landstede.nl of 06-30734456.
Je sollicitatie kun je richten aan Christian de Vries, teamleider dienstverlening, cdevries@landstede.nl

 

 Arbeidsvoorwaarden Sollicitatieprocedure

Landstede Groep als werkgever
Landstede Groep als werkgever
Om onze leerlingen en studenten goed op te kunnen leiden hebben we competente medewerkers nodig, die vakkennis en vakvaardigheid hebben en verantwoordelijk zijn voor hun professionalisering.  We bieden een professionele cultuur waarin medewerkers flexibel inzetbaar zijn en waarbij de onderlinge werkrelatie is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en steun. We stimuleren ondernemend gedrag bij onze medewerkers.
‘Docent zijn is iets wat je al doende moet leren’
‘Docent zijn is iets wat je al doende moet leren’
De werkdruk in het onderwijs is hoog, zeker voor beginnende leraren die de kunst van het lesgeven nog niet volledig beheersen. Om uitval te voorkomen en docenten een vliegende start te bezorgen is er bij het Agnieten College in Wezep extra aandacht voor de startende docent.Solliciteren op de functie Instructeur opleiding Dienstverlening
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen