Werken bij Landstede Groep

Landstede Groep trekt mensen aan die met een open houding in het leven staan en ondernemend durven zijn. Medewerkers die willen bijdragen aan en verantwoordelijkheid willen nemen voor de samenleving, samenwerken en elkaar aanvullen. Landstede Groep voert een beleid dat rekening houdt met medewerkers en plaats biedt aan nieuwe ideeën en extern opgebouwde expertise van medewerkers.

Open sollicitatie

Wanneer je je gegevens achterlaat op www.landstedegroep.nl worden deze in een database opgeslagen. Daar gaan we zorgvuldig en vertrouwelijk mee om; je gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van je gegevens kunnen wij onder andere nagaan of deze aansluiten bij vacatures binnen onze organisatie. Door het versturen van jouw sollicitatie ga je ermee akkoord dat jouw gegevens worden opgeslagen in onze database.

Stage

Landstede Groep biedt diverse stagemogelijkheden aan. Als student kun je stage lopen binnen de verschillende soorten onderwijs die we aanbieden of bij de ondersteunende afdelingen.

Studenten van de lerarenopleiding van Windesheim

De voortgezet onderwijsscholen van Landstede Groep en de Thorbecke Scholengemeenschap vormen samen met de lerarenopleidingen van Windesheim de Opleidingsschool Zwolle (OSZ). Daarnaast vormt Landstede MBO met de lerarenopleiding van Hogeschool Windesheim een opleidingsschool Landstede MBO. Landstede MBO Harderwijk is tevens keurmerkschool voor Hogeschool Utrecht.

Aanmeldingen voor stageplekken binnen Opleidingsschool Zwolle en Opleidingsschool Landstede MBO lopen via het stagebureau van Hogeschool Windesheim, telefoonnummer 0900 – 8899 of info@windesheim.nl

Studenten van andere (leraren)opleidingen

Wanneer je klikt op ''solliciteren'' en een stageverzoek invult kom je ons in het bestand te staan. De contactpersonen voor de stageplaatsen kunnen vervolgens contact met je opnemen wanneer er mogelijkheden voor je zijn binnen een van de eenheden. Let op; door het versturen van je stageverzoek ga je ermee akkoord dat je gegevens worden opgeslagen in onze database.

Stage vacatures

Op dit moment zijn er geen stageplekken beschikbaar.

Landstede Groep als werkgever

Om onze leerlingen en studenten goed op te kunnen leiden hebben we competente medewerkers nodig, die vakkennis en vakvaardigheid hebben en verantwoordelijk zijn voor hun professionalisering.  We bieden een professionele cultuur waarin medewerkers flexibel inzetbaar zijn en waarbij de onderlinge werkrelatie is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en steun. We stimuleren ondernemend gedrag bij onze medewerkers.

We bieden:

Ruimte voor talentontwikkeling

 • Tijd en budget voor professionalisering, scholing, innovatiedagen
 • Trainingen en inspiratiesessies

Fit & Sportief voor medewerkers

 • Gratis werken aan je gezondheid
  • Gratis fitnessen in Dronten, Harderwijk, Kampen, Raalte en Zwolle
  • Gratis zwemmen in Harderwijk en Zwolle 
  • Health Challenge; acht weken onder begeleiding van een leefstijlcoach toewerken naar een doel op het gebied van voeding en/of bewegen
 • Beleef Landstede Basketbal; gratis naar de thuiswedstrijden van Landstede Basketbal.
 • We stimuleren medewerkers om op de fiets naar het werk te komen door ons fietsplan en deelname aan de pilot SpitsFietsen

 Aandacht voor zingeving

 • Vieringen
 • Ruimte voor reflectie en het gesprek met elkaar
 • 24-uurs conferentie Fredeshiem

En meer...

 • Collectieve zorgverzekering (Ohra, Unive, Pro Life, VGZ, Zilveren Kruis Achmea, Centraal Beheer)
 • Aanbiedingen van onze partners (bijv Landal Greenparks, Zwolse Theaters)
 • Diverse verlofregelingen (ouderschapsverlof, mantel-/zorgverlof)
Francisco Navarro
Francisco Navarro
Docent
‘Ik wil mijn passie overbrengen’