48 Leerlingen Agnieten College Wezep sluiten vakken af op een hoger niveau

11 juli 2018
Met trots namen 48 leerlingen van het Agnieten College Wezep een plus-certificaat of zelfs -certificaten in ontvangst. Deze leerlingen uit leerjaar 1, 2 of 3 sloten namelijk verschillende vakken af op een hoger niveau. Een prestatie waar de school trots op is


De leerlingen ontvingen de certificaten in aanwezigheid van topkok Jeroen Hooijmaijers. ‘Jeroen maakt van basis ingrediënten bijzondere gerechten, net zoals onze leerlingen een hele speciale prestatie hebben geleverd’, licht Ard de Graaf, locatieleider van het Agnieten College Wezep toe.

Op het Agnieten College Wezep krijgen leerlingen gepersonaliseerd onderwijs. Dit betekent dat leerlingen leren op hun eigen niveau. Is een leerling goed in een vak, dan kan hij/zij dit vak op een hoger niveau volgen. Hierdoor worden leerlingen uitgedaagd en krijgen ze de kans om kwaliteiten en talenten te laten zien. ‘We merken dat leerlingen gemotiveerder zijn en meer zelfvertrouwen krijgen doordat ze mogen en kunnen excelleren’.

Elk schooljaar kunnen leerlingen vakken op een hoger niveau afsluiten. Dit jaar werden 78 certificaten uitgereikt onder 48 leerlingen. Als feestelijke afsluiting van de certificering genoten de leerlingen van een ambachtelijk ijsje van ijsboerderij De Saks.

Website Agnieten College Wezep


Terug naar nieuws