59 Topopleidingen voor Landstede MBO en Menso Alting Zwolle

14 december 2017
Landstede MBO en Menso Alting Zwolle scoren voldoende in de nieuwe MBO keuzegids die vandaag is verschenen. Landstede heeft maar liefst 53 Topopleidingen van de 243 opleidingen die beoordeeld zijn. Menso Alting Zwolle heeft zes Topopleidingen van de 24 opleidingen die gegeven worden. Opleidingen die meer dan 75 punten scoren, behoren tot de beste opleidingen van Nederland en krijgen het predicaat Topopleiding.


Waardering door studenten

Theo Rietkerk, bestuursvoorzitter van Landstede Groep: ‘We zijn verheugd te zien dat onze studenten onze opleidingen waarderen. 53 Topopleidingen bij Landstede MBO is een prachtig resultaat. Evenals de zes Topopleidingen bij Menso Alting Zwolle’.
‘Sinds 2014 voeren we een verscherpt kwaliteitsbeleid. Kwaliteit is een continu proces, dat hoog op onze agenda staat. We staan in nauw contact met de Onderwijsinspectie om de opleidingen die nog achterblijven te verbeteren op de benodigde onderdelen. Hierbij is ook de Studentenraad betrokken. Het is mooi om in de Keuzegids 2018 de waardering door de studenten terug te zien en dat we dit met alle medewerkers samen hebben bereikt!’ aldus Theo Rietkerk.


Terug naar nieuws