Leerlingen JenaXL steken handen uit de mouwen tijdens Zwolle Doet!

18 juni 2018
In Zwolle worden vele activiteiten mogelijk gemaakt door vrijwilligers. ZwolleDoet! presenteert op www.zwolledoet.nl enerzijds het aanbod van vrijwilligers en anderzijds de vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. In deze rubriek een greep uit vraag en aanbod.


Gezellige wandelaar

Voor een bewoonster van Zorghuis Wilhelmina van Sonsbeeck zoekt IJsselheem een vrijwilliger die elke week een uurtje met haar gaat wandelen. Mevrouw is ondanks haar leeftijd nog heel jeugdig, heeft veel humor, is breed geïnteresseerd en houdt van gezelligheid. Zo vindt ze het bijvoorbeeld heerlijk om te wandelen door de stad of de natuur en mag ze ook graag naar de markt gaan. Gezocht wordt iemand die geduldig en betrokken is en gezelligheid biedt. Meer info via www.zwolledoet.nl/vacaturebank, trefwoord 'Gezellige wandelaar'.

Klussen

JenaXl is een middelbare school in Zwolle Zuid, waar leren van en met elkaar centraal staat. Daarom steken op vrijdag 13 juli 200 leerlingen de handen uit de mouwen. Daar kunnen klussen voor worden aangemeld: van het opknappen van een kinderdagverblijf tot het wandelen met een groep ouderen, alle sociale en maatschappelijke klussen zijn welkom. De enige voorwaarde is dat de klus kan worden opgepakt door een groep van minimaal 10 leerlingen en dat de klus tussen 9.00 en 13.30 uur plaatsvindt. Aanmelden vóór dinsdag 19 juni via info@zwolledoet.nl o.v.v. groepsklussen voor JenaXL. Meer informatie via info@zwolledoet.nl of 038 - 4225200.

 


Terug naar nieuws