MoveDigi helpt mkb’ers met een digitaliseringsvraag, aanmelden kan in 2020 kosteloos

1 november 2020
Ben of ken jij een mkb’er die niet goed weet waar te beginnen of wat er allemaal bij komt kijken als het om digitaliseren gaat? MoveDigi, de digitale werkplaats Regio Zwolle, helpt deze bedrijven door talentvolle mbo- en hbo-studenten aan hen te verbinden. Voor bedrijven die zich in 2020 aanmelden, is de hulp kosteloos.
MoveDigi zet studenten in van Landstede MBO, mbo Menso Alting, Deltion en Windesheim. Zij bijten zich vast in cases over Online Sales, Online Marketing, Data science en Automatisering. Ze geven advies, maken een plan van aanpak en kunnen zelfs een digitaal prototype bouwen.

Info & aanmelden
Ben of ken jij een bedrijf in de regio Zwolle dat de hulp kan gebruiken? Op de website van MoveDigi is meer informatie te vinden. Een opdracht aanmelden kan via ‘Contact’. In 2020 kan dit kosteloos, vanaf 2021 kost het eenmalig € 500,-. Na aanmelding kijkt MoveDigi voor welk niveau (mbo of hbo) en welke discipline (ICT, commercie of bedrijfskunde) het een geschikt project is.

Partners en andere werkplaatsen
Naast Landstede Groep, Deltion College en Hogeschool Windesheim zijn Oost NL, Rabobank en Kennispoort Regio Zwolle partners van MoveDigi. Nederland telt – naast MoveDigi – nog een aantal digitale werkplaatsen. Kijk hier voor het overzicht.


Terug naar nieuws