Onderwijspersoneel TalentStad traint zich met liefde in het zweet voor ouders met een ziek kind

20 juni 2022
Een groep sportieve onderwijsmedewerkers van TalentStad Beroepscollege en Praktijkonderwijs doet in het weekend van 25/26 juni mee aan Homeride: een sponsortocht voor het Ronald McDonald Huis.


Er wordt gefietst met een team van 16 wielrenners van TalentStad Praktijkonderwijs en TalentStad Beroepscollege. De opbrengst van deze fietstocht komt volledig ten goede aan een zelfgekozen Ronald McDonald Huis of - vakantiehuis. Het team van TalentStad fietst geld bij elkaar voor het Ronald McDonald huis in Zwolle. Jan Dobben, directeur bij TalentStad en deelnemer aan HomeRide, vat het als volgt samen: “Ik ben ongelofelijk trots op onze medewerkers. Mooi om te zien dat we samen een prachtig doel hebben en ons zo inzetten voor een ander”.

Homeride 2022
Met elkaar iets geweldigs neerzetten, elkaar er doorheen slepen, lachen, bikkelen, doorbijten en vechten tegen de elementen. Dát is HomeRide! Samen wordt een unieke teamprestatie neergezet door 500 kilometer te fietsen in 24 uur om zo geld in te zamelen. Naast de lange afstand is het een extra uitdaging dat je 's nachts fietst, want HomeRide wordt non-stop verreden. De zorg voor een ernstig ziek kind gaat immers ook non-stop door.

Wij zijn TalentStad
Nieuwsgierig geworden naar HomeRide en de teams Van TalentStad: “WijZijnTalentStad1” en “WijZijnTalentStad2”? Neem dan een kijkje op de website van HomeRide. Donaties zijn vanzelfsprekend van harte welkom!

Ronald McDonald huis
Het Ronald McDonald huis is een hartverwarmend initiatief voor ouders met een ziek kind. Zo kunnen ouders altijd dichtbij de ziekenhuizen zijn en scheelt het hen vaak veel reistijd en zorgen. Misschien kent u iemand in uw omgeving die gebruik gemaakt heeft van het huis en anders kunt u zich
vast voorstellen hoe het is om dichtbij uw kind te kunnen zijn als hij of zij intensieve zorg nodig heeft.

Terug naar nieuws