Wat betekent e-health voor de zorg? Ontdek het tijdens de Zorgtechnologie Experience

16 januari 2018
Langer zelfstandig blijven met een robot, met een app zelf je hartslag of bloeddruk meten, de inname van medicijnen digitaal controleren of sporten met een trainingsapp. In de zorg is veel mogelijk met e-health en zorgtechnologie. Wat allemaal kun je donderdag 25 januari (13.00-17.00 uur) ontdekken tijdens de (gratis toegankelijke) Zorgtechnologie Experience.


De beurs vindt plaats in het Zorgtrainingscentrum aan de Dr. Van Heesweg 1A in Zwolle (tegenover Isala, naast Landstede MBO) en is bedoeld voor iedereen die - persoonlijk of professioneel - te maken heeft met zorg en/of interesse heeft in zorgtechnologie. Voor docenten bijvoorbeeld is de beurs zinvol omdat ze tips krijgen hoe ze zorgtechnologie een plek kunnen geven in hun opleidingen.

Nationale E-healthweek
Het thema - hoe zorgtechnologie de zorg en kwaliteit van leven kan verbeteren - wordt tijdens de beurs vanuit verschillende hoeken belicht: de zorg, het onderwijs en het bedrijfsleven.
De beurs vindt plaats tijdens de nationale E-healthweek die van 20 t/m 26 januari voor de tweede keer plaatsvindt. Landstede Groep is partner van het Zorgtrainingscentrum.

Meer weten?
Kijk hier voor meer info over de beurs en het Zorgtrainingscentrum.


Terug naar nieuws