Aardrijkskunde 1ste graads docent (vervanging)

Aanvang
1 september 2023
Benodigde opleiding
Een eerste graad bevoegdheid aardrijkskunde of studerend hiervoor.
Omvang functie
0,8 fte
Sluitingsdatum
11 juni 2023
Einddatum
eind december 2023
Locatie
Thomas a Kempis College Zwolle
Reden van vacature
vervanging zwangerschap- en bevallingsverlof


Thomas a Kempis College
Zwolle
Het Thomas a Kempis College is de sportieve school in Zwolle. Sportief zijn betekent voor ons vooral ook goede begeleiding, duidelijke afspraken, rekening houden met elkaar en het beste naar boven halen
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

Het Thomas a Kempis College is een sportieve school voor voortgezet onderwijs in Zwolle.
Leerlingen kunnen bij ons terecht voor gymnasium, atheneum, havo en vmbo-tl.

Bij het Thomas a Kempis College gaat het om mensen. Iedereen die bij ons werkt, levert direct of indirect een bijdrage aan het onderwijs. Dat je belangstelling hebt voor groei en ontwikkeling is dan ook essentieel.

Bij het Thomas a Kempis College vinden we het belangrijk om leerlingen eigen keuzes te geven binnen het onderwijs. Om dat mogelijk te maken werken we met keuzewerktijd. In deze tijd kunnen leerlingen extra werken aan vakken die ze leuk vinden of waar ze net wat meer aandacht aan moeten besteden. Ook kunnen leerlingen uit de onderbouw kiezen voor classes. Hier werken ze aan hun passie en talent.


Daarnaast bieden we onze leerlingen ook maatwerk. 
Zo kunnen leerlingen kiezen voor Anglia. Dit is een aanvulling op de reguliere Engelse lessen. Maar leerlingen kunnen ook vakken versnellen of op een hoger niveau volgen. Dit betekent dat je als docent ook flexibel en creatief moet zijn.

Het Thomas a Kempis College maakt deel uit van Landstede Groep, een onderwijsorganisatie met een gevarieerd aanbod voor jong en oud. Kijk voor meer informatie over onze school op www.thomasakempis.nl

Wat ga je doen?

Wil jij aardrijkskunde geven in Zwolle? Ben je sportief in jouw denken en ben je creatief? Houd je ervan vernieuwend bezig te zijn met je vak? Heb je een passie voor onderwijs en lerende jongeren? 

Houd je van samenwerken en ben je gewend om te denken in kansen en mogelijkheden? Dan zijn wij op zoek naar jou! De vacature ruimte betreft circa0,8 fte voor lessen in het eerste graads gebied.

Wat breng je mee?

Denk je te voldoen aan hetgeen wij vragen en beschik je over een passende bevoegdheid, dan nodigen we je uit om een motivatiebrief te sturen vergezeld van een actueel curriculum vitae. In deze brief lezen we aan de hand van voorbeelden graag waarom jij past binnen onze school. 

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris is, afhankelijk van ervaring en bevoegdheid , marktconform.

Dit is wat wij je kunnen bieden:

  • een inspirerende werkomgeving;
  • een tijdelijk contract in de cao mbo
  • salaris afhankelijk van ervaring en bevoegdheid (max. LC 12)

De sollicitatieprocedure

Kun jij je vinden in bovenstaande functieomschrijving en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Solliciteren kan tot en met  11 juni 2023

Solliciteren kan alleen via de vacaturebutton hieronder.
De gesprekken staan geplan voor 19 juni vanaf 13:00 uur.
Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Aukje Prins ( 06-28506426)

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern geplaatst waar bij gebleken geschiktheid interne kandidaten voorrang krijgen.


Solliciteren op de functie Aardrijkskunde 1ste graads docent (vervanging)
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen