Adviseur Online Marketing Landstede Groep Voortgezet Onderwijs

Aanvang
z.s.m.
Benodigde opleiding
Natuurlijk heb je een relevante opleiding op zak. Veel belangrijker vinden we jouw motivatie.
Sluitingsdatum
26 april 2024
Benodigde ervaring
Uit jouw trackrecord blijkt dat je ervaring hebt met online marketing.
Locatie
0,8 fte


Landstede Groep - Dienst Organisatieondersteuning
Zwolle
Landstede Groep is een onderwijsorganisatie met een gevarieerd aanbod voor jong en oud. Waarde(n)vol leren leven, dat is de missie van Landstede Groep. Liefde voor leren zit in ons DNA. Wij geloven dat de wereld beter en mooier wordt als mensen hun talenten ontwikkelen en anderen helpen dat ook te doen. Landstede Groep maakt een leven lang ontwikkelen mogelijk. De unieke samenstelling van onze onderwijsorganisatie biedt kansen voor persoonlijk onderwijs.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

Doe je dit alleen? Zeker niet. Je werkt samen in een team van specialisten die met elkaar onze vo-scholen bedienen. Denk hierbij aan een adviseur Marketing en adviseurs Communicatie of een medewerker Communicatie op één van de vo-scholen . En omdat je onder team Communicatie en Marketing van Landstede Groep valt, kun je ook nog eens terugvallen op communicatie- en marketingprofessionals die opgesteld staan voor Landstede MBO en Landstede Groep. Kortom, er is een wereld vol mogelijkheden voor je waarin we met elkaar bijdragen aan de toekomst en het geluk van onze leerlingen en studenten.

Door ons onderwijs willen wij namelijk deelnemende jongeren en volwassenen stimuleren hun persoonlijke waarde te ontdekken, hun ambities te ontwikkelen en hun talenten te delen met anderen. We hebben oog voor persoonlijke groei en ontwikkeling en helpen iedereen het beste uit zichzelf te halen. Iedere dag leren en ontdekken we, zodat we inspirerend onderwijs kunnen bieden waarin je mag worden wie je bent en mee kunt blijven doen. Dit geldt ook voor jou.

Wat ga je doen?

Als adviseur Online Marketing ben je helemaal thuis in de online wereld. Je voelt feilloos aan hoe je onze potentiële leerlingen het beste kunt benaderen. Je weet welke digitale middelen – e-mail-campagnes, social media uitingen, SEO-content, pay-per-click-campagnes en nog veel meer – het best ingezet kunnen worden en op welk moment dat zou moeten gebeuren. Op die manier weet jij onze vo-scholen binnen Landstede Groep op de kaart te zetten en laat jij (toekomstige) leerlingen warm lopen voor ons onderwijs.

Als adviseur Online Marketing geef je advies en doe je de uitvoering als het gaat om:

 • Het (mede) opstellen en tot uitvoering brengen van het (digitale) marketingplan.
 • Voorbereiden, uitvoeren, coördineren en analyseren van alle online marke;en advertentieactiviteiten zoals Google Adwords en/of social media campagnes op Facebook, Snapchat en Instagram, in samenwerking met ons online marketingbureau.
 • Monitoren en optimaliseren van de (inzet van) reguliere middelen zoals onze websites en social media platforms, met behulp van tools zoals Google Analytics.  
 • Aansturen van het online marketingbureau op het gebied van online campagnes, in samenwerking met de marketeer.
 • A/B-testen uitvoeren en analyseren.
 • SEO-analyses maken en verbetervoorstellen ontwikkelen.
 • Webdevelopment en -management.
 • Functioneel beheer van diverse online applicaties.

Wat breng je mee?

Wat we in ieder geval belangrijk vinden is dat je een creatief persoon bent. Deze creativiteit combineer je met jouw gevoel voor data en een planmatige aanpak. Omdat iedere campagne om een andere aanpak vraagt, tap je bij voorkeur niet continu uit dezelfde vaatjes. Je komt continu met frisse ideeën in plaats van met oude wijn in nieuwe zakken. Je doet het net even wat anders waarbij je volop de ruimte krijgt te onderzoeken, ontdekken, uitvinden en experimenteren. Verder heb je een brede interesse en ben je op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen; niet alleen in het vakgebied, maar ook in het onderwijs en de maatschappij. Je weet dit te vertalen naar je plannen en in de uitvoering.

We zoeken een succesvolle werker met een persoonlijkheid. Iemand die stevig in de schoenen staat en verstand van zaken heeft. Je werkt doel- en resultaatgericht. In de omgang ben je flexibel en vind je teamwork belangrijk. Je communiceert met flair, toont enthousiasme en brengt plezier mee. Je hebt met andere woorden een spontane instelling waarin je zakelijke en sociale vaardigheden weet te combineren.

Alles bij elkaar genomen laat je het volgende zien, neemt hierin het initiatief en toont het voorbeeld:
Vakmanschap (kwaliteit, dat wil zeggen mooi en goed werk leveren en ‘plussen’ – aangenaam verrassen – daar waar kan/ nodig is); 

 • Eigenaarschap (verantwoordelijkheid nemen en vertrouwen krijgen);  
 • Ondernemerschap (initiatief nemen en continu innoveren/ van reactief naar proactief); 
 • Ambassadeurschap (ontmoeten en verbinden). Het betreft een functie op HBO denk- en werkniveau waarbij je enkele jaren aantoonbare ervaring in online marketing hebt.

Arbeidsvoorwaarden

Een dienstverband van een jaar voor 0,8 fte, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;

 • De mogelijkheid hybride te werken;
 • Inschaling afhankelijk van opleiding en ervaring, schaal 8 in cao vo, € 2,683,00 - € 4055,00 op fulltime basis;
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
 • 426 vakantie uren per jaar bij een fulltime aanstelling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Pensioenregeling bij ABP;
 • Collectieve verzekeringen.

De sollicitatieprocedure

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze teamleider, Pascal Voorvelt via tel. 06-28545424.

Je kunt je motivatie en CV tot en met 26 april 2024 indienen via de sollicitatiebutton.

Let op: Deze vacature is zowel intern als extern gepubliceerd, waarbij interne kandidaten voorrang hebben bij geschiktheid.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 

Oh ja, goed om te weten, we verwachten van je een spetterende motivatie waarin je ons meeneemt in jouw digitale wereld. Wees creatief, laat zien dat je de digitale middelen in je vingers hebt en verras ons!


Solliciteren op de functie Adviseur Online Marketing Landstede Groep Voortgezet Onderwijs
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen