Beleidsadviseur HRD

Aanvang
zo spoedig mogelijk
Benodigde opleiding
Een afgeronde HBO/WO opleiding op het gebied van P&O/HRM. Werk- en denkniveau is WO.
Omvang functie
1 fte
Sluitingsdatum
22 augustus 2021
Benodigde ervaring
Ruime ervaring met HRD/P&O advieswerk. Ruime ervaring met het adviseren binnen een complexe organisatie. Ruime ervaring met het ontwikkelen en schrijven van beleidsnotities. Ervaring met het begeleiden van implementatieprocessen.
Locatie
Rechterland 1


Landstede Groep - Dienst Organisatieondersteuning
Zwolle
Landstede Groep is een onderwijsorganisatie met een gevarieerd aanbod voor jong en oud. Waarde(n)vol leren leven, dat is de missie van Landstede Groep. Liefde voor leren zit in ons DNA. Wij geloven dat de wereld beter en mooier wordt als mensen hun talenten ontwikkelen en anderen helpen dat ook te doen. Landstede Groep maakt een leven lang ontwikkelen mogelijk. De unieke samenstelling van onze onderwijsorganisatie biedt kansen voor persoonlijk onderwijs.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

Landstede Groep helpt met ongeveer 2900 medewerkers in 40 vestigingen ruim 25.000 leerlingen en studenten in het Voortgezet Onderwijs, MBO en volwassenenonderwijs op weg naar het (h)erkennen van hun eigen talent en de ontwikkeling daarvan. Dat is waar de onderwijsorganisatie Landstede Groep zich sterk voor maakt: waarde(n)vol leren leven op VO en MBO niveau.  We willen ontwikkelen, we zoeken de ontmoeting, we werken aan brede persoonsvorming, we verleggen grenzen en we zijn betrokken. Dat zijn de kernwaarden van waaruit we handelen.

Team Personeel & Organisatie en Juridische Zaken (P&OJ)
Wij zijn een positief, ambitieus en gedreven multidisciplinair team  dat vanuit gezamenlijkheid iedere dag de organisatie zo goed mogelijk  adviseert bij  allerlei P&O en juridisch gerelateerde vraagstukken. Ons team bestaat uit een teamleider, beleidsadviseurs, P&O adviseurs, juristen, een bedrijfspsycholoog en experts op het gebied van Arbeid & Gezondheid en informatievoorziening. Momenteel wordt het team aangestuurd door een interim projectdirecteur. 

Omdat een gewaardeerde collega elders een nieuwe uitdaging heeft gevonden zijn wij op zoek naar een: 

                     ERVAREN BELEIDSADVISEUR MET EEN HELDERE FRISSE VISIE OP HRD

Wat ga je doen?

Als beleidsadviseur draag jij zorg voor de ontwikkeling en implementatie van nieuw HRD beleid met thema’s als: Loopbaan & mobiliteit, promotie & demotie, nieuwe gesprekkencyclus en  leiderschap. Je doet dit binnen de context van de ambitieuze strategische beleidsagenda van Landstede Groep en de reeds vastgestelde kaders en uitgangspunten van het HRD-beleid. Samen met ons geef jij in nauw overleg met College van Bestuur, opdrachtgevers en stakeholders vorm en inhoud aan dit beleid.

Wij zijn een positief en gedreven team dat zich graag wil door ontwikkelen. Als onderdeel van ons team ga je meebouwen. Waar staan we als team? Waar willen we naar toe? Wat is onze positie in de organisatie? Hoe geven wij invulling aan onze rol als adviseurs? Hoe kunnen we de waarde die we toevoegen aan de organisatie optimaliseren? 

Wat breng je mee?

Het is beslist een mooie en ingewikkelde uitdaging voor een beleidsadviseur met een frisse kijk op HRD. Enerzijds  ben je sterk  in procesmatig denken en werken, anderzijds is het cruciaal dat je een innovatieve open-minded-denker bent. Alhoewel we binnen Landstede Groep vanuit dezelfde visie en missie werken, zul je ook merken dat het speelveld interessant en complex kan zijn. Jij voelt dit haarfijn aan en weet hier goed je weg in  te vinden.

Het is belangrijk dat collega's dit over jou zeggen: 

 • Een echte doorpakker die procesmatig en gestructureerd doelen realiseert. 
 • Zijn/haar enthousiasme werkt zo aanstekelijk dat hij/zij mensen op geheel eigen wijze meeneemt.
 • Ieder implementatieproces dat hij/zij begeleidt landt écht in de organisatie. 
 • Knap hoe zij/hij abstracte thema's glashelder weet te beschrijven.
 • Hij/zij beweegt zich moeiteloos door onze organisatie.
 • Bijzonder hoe hij/zij moderne opvattingen en inzichten over HRD thema’s weet te verbinden met de ontwikkelingen binnen de organisatie. 

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij?

 • Alle ruimte om jezelf door scholing en coaching te professionaliseren in je vakgebied.
 • Een dynamische werkomgeving met uitdagende HRD thema's en enthousiaste collega’s;
 • Na een arbeidsovereenkomst van een jaar hebben we de intentie deze te verlengen naar een vaste arbeidsovereenkomst 
 • Salaris maximaal € 5.012,00 bruto. Inschaling (schaal 10 of 11) afhankelijk van huidige salaris, opleiding en ervaring. De cao VO is van toepassing.
 • Een aantrekkelijke vakantieregeling met ongeveer 10 weken (school)vakantie.8 % vakantiegeld en 8 % eindejaarsuitkering.
 • Interessante collectieve regelingen zoals ABP-pensioen en verzekeringen.

De sollicitatieprocedure

Wil jij onze nieuwe collega worden?

 • De selectieprocedure bestaat uit een voorselectiegesprek en een selectiegesprek met een benoemingsadviescommissie en een assessment. 
 • Heb je belangstelling en wil je solliciteren? Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief waarin je beschrijft wat deze functie voor jou aantrekkelijk maakt, samen met je curriculum vitae graag uiterlijk op 22 augustus 2021 via onderstaande sollicitatiebutton
 • Voor meer informatie over de inhoud van de functie, kun je contact opnemen met Nigel Stanton, P&O-adviseur ai. 06-23332557 | nstanton@landstedegroep.nl 
 • Ivm de vakantieperiode zul je waarschijnlijk wat langer op antwoord moeten wachten dan gebruikelijk. Een terugkoppeling op je sollicitatie ontvang je in ieder geval zo snel mogelijk na 23 augustus.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.


Solliciteren op de functie Beleidsadviseur HRD
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen