Beleidsadviseur Personeel & Organisatie

Aanvang
zo spoedig mogelijk
Benodigde opleiding
een afgeronde HBO/WO opleiding op het gebied van P&O/HRM.
Omvang functie
0,9 fte
Sluitingsdatum
18 november 2019
Benodigde ervaring
ruime ervaring met het P&O advieswerk binnen een complexe organisatie en ervaring met het ontwikkelen en schrijven van beleidsnotities
Locatie
Rechterland 1


Organisatieondersteuning
Zwolle
Landstede Groep is een onderwijsorganisatie met een gevarieerd aanbod voor jong en oud. Waarde(n)vol leren leven, dat is de missie van Landstede Groep. Liefde voor leren zit in ons DNA. Wij geloven dat de wereld beter en mooier wordt als mensen hun talenten ontwikkelen en anderen helpen dat ook te doen. Landstede Groep maakt een leven lang ontwikkelen mogelijk. De unieke samenstelling van onze onderwijsorganisatie biedt kansen voor persoonlijk onderwijs.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

Landstede Groep is een onderwijsorganisatie die regionaal zowel middelbaar beroepsonderwijs als voortgezet onderwijs (2500 medewerkers) aanbiedt. Dit gebeurt onder diverse ‘merken’.

Je maakt deel uit van het team P&OJ (Personeel & Organisatie Juridisch). P&OJ is een onderdeel van de serviceorganisatie van Landstede Groep en is gevestigd in Zwolle. De Serviceorganisatie biedt verschillende ondersteunende diensten. Samen zorgen zij ervoor dat de scholen zich kunnen richten op het primaire proces: het verzorgen van goed onderwijs.

Het team P&OJ bestaat uit een teamleider, beleidsadviseurs, P&O adviseurs, juristen, een psycholoog en P&O medewerkers met ieder hun eigen expertise.

Wegens het vertrek van een gewaardeerde collega is Landstede Groep op zoek naar een beleidsmedewerker Personeel & Organisatie. Gelet op de uitdagende beleidsagenda zoeken wij een  een ervaren beleidsontwikkelaar met een duidelijke en frisse visie op het vakgebied.

Wat ga je doen?

Als beleidsmedewerker draag jij zorg voor de ontwikkeling en implementatie van nieuw P&O beleid. Je doet dit in een context waarin de strategische beleidsagenda voor de komende jaren reeds is vastgesteld. Deze is ambitieus en uitdagend te noemen. De kaders en uitgangspunten voor het nog te ontwikkelen P&O beleid zijn ook vastgesteld. Samen met jouw collega's - en in overleg met opdrachtgevers en stakeholders - geef jij vorm en inhoud aan het P&O beleid.

Wij vinden het belangrijk dat je verbinding houdt met de onderwijspraktijk. Daarom heb jij ook een rechtstreekse adviesrol ten behoeve van een schoolleiding. Van de P&O adviseur wordt een coachende adviesrol verwacht. Je draagt je kennis en expertise over aan schoolleiding. Op deze manier rust je schoolleiding toe op het vervullen van hun eigen rol, gericht op 'HR in de lijn'.

Als beleidsmedewerker en als adviseur stel jij je onafhankelijk op. Je bent consequent, maar bent ook nieuwsgierig en staat open voor nieuwe inzichten. Je ondersteunt het College van Bestuur en de directeuren op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Wat breng je mee?

 • een afgeronde HBO/WO opleiding op het gebied van P&O/HRM;

 • professionele stevigheid;

 • ruime ervaring met het P&O advieswerk binnen een complexe organisatie;

 • ervaring met het ontwikkelen en schrijven van beleidsnotities;

 • ervaring met het begeleiden van implementatieprocessen;

 • een dienstverlenende en flexibele instelling;

 • uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en schrift.

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij?

 • een uitdagende functie met veel ontwikkelingsmogelijkheden;
 • een dynamische werkomgeving met enthousiaste collega’s;
 • wij bieden een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar. Bij goed functioneren is een contract voor onbepaalde tijd na dit jaarcontract mogelijk;
 • inschaling afhankelijk van opleiding en ervaring, schaal 11, (maximaal bruto € 4.878,- per maand op fulltime basis); De cao VO is van toepassing. Naast het salaris ontvang je 8 % vakantiegeld en 7,4 % eindejaarsuitkering. Daarnaast bieden we je opbouw van je pensioen bij het ABP pensioenfonds en collectieve verzekeringen.

De sollicitatieprocedure

Wil jij onze nieuwe collega worden?

De selectieprocedure bestaat uit een voorselectiegesprek en een selectiegesprek met een benoemingsadviescommissie en een assessment. De gesprekken staan gepland op 22 en 25 november. Het assessment staat gepland op 27 november.

Heb je belangstelling en wil je solliciteren? Wij ontvangen jouw motivatiebrief (waarin je beschrijft wat deze functie voor jou aantrekkelijk maakt) samen met je curriculum vitae graag uiterlijk op maandag 18 november 12.00 uur via onderstaande sollicitatiebutton.

Voor meer informatie over de inhoud van de functie, kun je contact opnemen met Anne-Els Ekker, Teamleider P&OJ, aekker@landstedegroep.nl

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.


Solliciteren op de functie Beleidsadviseur Personeel & Organisatie
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen