Bestuurssecretaresse | Managementassistent Bestuursdienst

Aanvang
Zo spoedig mogelijk (Uiterlijk 1-4-2020)
Benodigde opleiding
MBO+ werk- en denkniveau en een directiesecretaresse opleiding
Omvang functie
1.0 fte
Sluitingsdatum
25 februari 2020
Einddatum
Onbepaalde tijd waarbij gestart wordt met een jaarcontract
Benodigde ervaring
Minimaal 3 jaar werkervaring in genoemde functie
Locatie
Rechterland 1, te Zwolle


Bestuursondersteuning en CvB
Zwolle
Landstede Groep is een onderwijsorganisatie met een gevarieerd aanbod voor jong en oud. Wij hebben oog voor ieder mens en stimuleren de mogelijkheden om talenten te ontwikkelen. We leggen actief verbinding en slaan een brug tussen onderwijs, de omgeving en de samenleving. Met waarde(n)vol leren, leven en werken bekennen we kleur en geven we invulling aan onze maatschappelijke opdracht.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

Landstede Groep is voor haar Bestuursdienst in Zwolle op zoek naar een bestuurssecretaresse. Liefde voor leren zit in ons DNA. Wij geloven dat de wereld beter en mooier wordt als mensen hun talenten ontwikkelen en anderen helpen dat ook te doen. Ben jij vasthoudend en heb jij hart voor het onderwijs? Dan is werken bij ons vast iets voor jou!

Landstede Groep is een onderwijsorganisatie die regionaal zowel middelbaar beroepsonderwijs als voortgezet onderwijs aanbiedt. Dit gebeurt onder diverse ‘merken’.

De afgelopen tweeënhalf jaar heeft Landstede Groep een omvangrijke ontwikkelagenda uitgevoerd. Hierbij is Landstede Groep teruggebracht tot haar kernopgave gericht op het verzorgen van goed onderwijs. De veranderingen binnen het onderwijs hebben inmiddels hun plek gekregen en zijn afgerond. Ook de herinrichting van de ondersteunende diensten waaronder de bestuursdienst zijn grotendeels afgerond. Het cluster Bestuursondersteuning binnen de stafdienst bestaat uit drie medewerkers die zowel het College van Bestuur, de Raad van Toezicht, MBO-beraad, VO-beraad en de stafdienst zelf ondersteunen. De aandachtsgebieden zijn bij de herinrichting onderling verdeeld.

Wat ga je doen?

Wij zoeken een achter-de-broek-aan-zittend, verbindend, onvermoeibaar en optimistisch secretarieel wonder

Als bestuurssecretaresse - managementassistent van Landstede Groep is geen dag hetzelfde: ad hoc werken, prioriteiten stellen, snel schakelen en doorvragen naar de kern van de zaak, zijn voor jou vanzelfsprekend. Flexibiliteit en inlevingsvermogen zijn hierbij onmisbaar. Want, ook al staat de telefoon soms roodgloeiend, jij als afsprakenmachine, zorgt ervoor dat de bestuurders en directeur blind op hun agenda kunnen vertrouwen en dat de stukken die ze nodig hebben op tijd klaar liggen. Zoals het een rasechte multitasker betaamt denk je vooruit en neem je initiatief. Je kunt snel schakelen en anticipeert met gemak op plots aankomende activiteiten. Jij bent het schakelpunt tussen het college van bestuur, de scholen, de service organisatie en onze omgeving. Met grote nauwkeurigheid beheer je de complexe agenda's van de bestuurders en scan je actief op belangrijke berichten in de mailboxen. Door jouw politiek en bestuurlijk inlevingsvermogen, ben je in staat op eigen initiatief mailberichten af te handelen of deze te bespreken met de bestuurders en directeur. Jij zorgt ervoor dat de dag van de bestuurders soepeltjes verloopt. Je bent je ervan bewust dat je het voorportaal bent van het college van bestuur, dus je beseft dat jouw optreden representatief en onkreukbaar moet zijn. Communicatie is daarin echt jouw ding, net zoals takt en inlevingsvermogen. Actielijsten en verslagen maak je in een handomdraai. Ook zorg je voor het agendabeheer van de directeur Concern Control.

Als bestuurssecretaresse  - managementassistent maak je onderdeel uit van een team van drie bestuurssecretaresses - managementassistenten. Vanuit een gedeelde verantwoordelijkheid regel je met jouw collega's de planning en de bezetting van het secretariaat, waarbij jouw bijzondere aandacht ligt bij de ondersteuning van de bestuurder die het voorgezet onderwijs als portefeuille heeft.

Wat breng je mee?

Je beschikt hiervoor over een MBO+ werk- en denkniveau en een directiesecretaresse opleiding, aangevuld met minimaal 3 jaar werkervaring. Je bent klant- en kwaliteitsgericht en spreekt en schrijft uitstekend Nederlands. Niemand kan om jou heen als voorportaal. En door jouw feilloze inschattingsvermogen ben je in staat om in te schatten welke informatie vertrouwelijk is en weet je hoe je daar mee om moet gaan. Je technische en digitale vaardigheden zijn meer dan op orde, want jij weet dat je door slim digitaliseren een hoop tijd kunt besparen. Goed overzicht werkt efficiënt en effectief; jij weet hoe je je werk het beste kunt indelen, zodat je prioriteiten kunt stellen en daarbij de juiste werkmethode kunt kiezen die weinig tijd kost.

Arbeidsvoorwaarden

Landstede Groep is een moderne werkgever met medewerkers die betrokken en vooral zichzelf zijn. We werken op basis van onze maatschappelijke opdracht ‘waarde(n)vol leren leven’. Dit doen we vanuit onze vijf waarden:

  1. We willen ontwikkelen;
  2. We zoeken de ontmoeting;
  3. We werken aan brede persoonsvorming;
  4. We verleggen grenzen;
  5. We zijn betrokken.

Er is ruimte voor ontwikkelingsmogelijkheden. De werksfeer is open en prettig. Met ongeveer 3.000 collega's werken we voor zo’n 25.000 leerlingen en studenten. We zijn op zoek naar een sterke persoonlijkheid die met de nodige geestdrift en humor uitdagingen te lijf gaat. Afhankelijk van opleiding en ervaring kun je als bestuurssecretaresse - managementassistent maximaal € 2.986,- bruto per maand verdienen (salarisschaal 7 CAO VO: managementassistent) bij een volledige werkweek van 40 uur.

De sollicitatieprocedure

Indien je meer informatie wenst over de vacature dan kun je op 24 februari 2020 contact opnemen met:

Yvonne Walda & Harmke Juffer (collega managementassistenten) op het telefoonnummer 088 - 850 88 87/850 86 76.

Informatie over de procedure is te ontvangen van Sharmila Raghoebar (directeur bestuursondersteuning) op het telefoonnummer: (06) 28 33 86 70.

Herken je jezelf in het profiel? Wacht dan niet langer en solliciteer direct. Laat ons weten waarom je kiest voor Landstede Groep, deel een paar mooie resultaten die je in het verleden hebt behaald en de manier waarop je dat voor elkaar hebt gekregen. En bovenal: verklap ons vast waar je slecht in bent.


Solliciteren op de functie Bestuurssecretaresse | Managementassistent Bestuursdienst
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen