Communicatiemedewerker

Aanvang
zo spoedig mogelijk
Omvang functie
0,6 fte
Sluitingsdatum
04 juli 2022
Locatie
Ichthus College Dronten


Ichthus College
Dronten
Bij het Ichthus College Dronten staat ‘Samen groeien’ centraal. Vanuit de christelijke inspiratie werkt de school aan het ontwikkelen van de talenten van leerlingen en medewerkers, met hun mogelijkheden als uitgangspunt.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

Wij zijn het Ichthus College Dronten. Wij zijn een open christelijke school en bieden het vmbo, havo en vwo aan. Onze school heeft ruim 950 leerlingen op twee verschillende locaties: locatie Jupiterweg en locatie het Perron. ‘Samen groeien’ staat bij ons centraal. We zijn ervan overtuigd, dat ieder mens een unieke combinatie van talenten heeft en dat mensen leren door hun talenten actief in te zetten. Wil je meer weten, kijk dan op www.ichthusdronten.nl. 

Wat ga je doen?

We zijn op zoek naar een initiatiefrijke, verbindende communicatiemedewerker voor de tofste school in Dronten, namelijk het Ichthus College Dronten. Zie je overal kansen om onze school als beste voor het voetlicht te brengen? Dan zijn we op zoek naar jou! 

Je bent verantwoordelijk voor uitvoerende taken, voor de coördinatie van communicatie- en marketingactiviteiten en voor de realisatie van nieuwe middelen. Dat kan gaan om een ontwerp voor een schoolbeleidsplan, het vormgeven van een campagne voor rookvrije schoolterreinen of het organiseren van open dagen. Door een goede afstemming met de communicatieadviseur van Landstede Groep draag je bij aan een optimale communicatie, presentatie en profilering van onze school. 

Er gebeuren veel mooie dingen binnen het Ichthus College en jij weet het nieuws hierover te vinden en op een creatieve manier te vertalen. Je plaatst nieuwsberichten op internet, social media en op onze interne kanalen. Je doet de intake voor nieuwe opdrachten en schakelt moeiteloos tussen de rol van opdrachtnemer, adviseur of redacteur.

Je bent het aanspreekpunt voor de schoolleiding, teams en de afdeling Communicatie & Marketing inzake communicatie en fungeert hierbij als spin in het web.

Wat breng je mee?

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding communicatie.
 • Werkervaring is een pré, maar een persoonlijke klik vinden we net zo belangrijk.
 • Je hebt ervaring in het maken van middelen en in adviseren. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en hebt een aansprekende manier van schrijven voor iedere doelgroep.
 • Je hebt ervaring in het opmaken en publiceren van berichten in tekst en beeld en het verzenden van persberichten en digitale nieuwsbrieven.
 • Je komt je afspraken na en beschikt over goede sociale vaardigheden.
 • Je kunt anderen enthousiasmeren en overtuigen.
 • Je hebt een ‘hands-on’ mentaliteit en je houdt van afwisselend werk.
 • Je kunt snel schakelen tussen de verschillende werkzaamheden en houdt het overzicht met behulp van een communicatieplan.
 • Je denkt in kansen en gaat voortvarend aan de slag om tot het beste resultaat te komen.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een uitdagende functie met veel ontwikkelingsmogelijkheden;
 • een functie waarbij je zelf je werkdagen mag bepalen;
 • een dynamische werkomgeving met enthousiaste collega’s;
 • wij bieden in eerste instantie een tijdelijk dienstverband. Daarna behoort een vast dienstverband eventueel tot de mogelijkheden;
 • de arbeidsvoorwaarden van de CAO VO zijn van toepassing;
 • inschaling afhankelijk van opleiding en ervaring, schaal 8, (maximaal bruto € 3.519,- per maand op fulltime basis);
 • naast het salaris ontvang je 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.

De sollicitatieprocedure

Voor informatie over de dagelijkse werkzaamheden kun je contact opnemen met Irene Bakker, Management Assistente, via 06 - 3817 0942.

Voor informatie over de serviceorganisatie en de directe samenwerking met Landstede Groep kun je contact opnemen met Carlijn van Eijk, Communicatieadviseur, via 06 - 4447 2928.
De gesprekken zullen plaatsvinden op donderdagochtend 7 juli (eerste gespreksronde) en vrijdagochtend 8 juli (tweede gespreksronde).

Je motivatiebrief en cv ontvangen wij graag voor 5 juli en kun je richten aan Herman Kraak, rector. We zien graag in je brief terug, wat je ons kunt bieden.

Deze vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.


Solliciteren op de functie Communicatiemedewerker
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen