Communicatiemedewerker

Aanvang
Zo spoedig mogelijk, uiterlijk per 1 september 2023
Benodigde opleiding
Je hebt een afgeronde hbo-opleiding Communicatie óf een mbo-opleiding Communicatie
Omvang functie
0,4 - 0,6 FTE
Sluitingsdatum
14 juni 2023
Benodigde ervaring
Bij voorkeur enkele jaren werkervaring
Locatie
CSE Zwolle
Reden van vacature
Uitbreiding organisatie + meer focus op branding en zichtbaarheid van onze nieuwe merkidentiteit


Centre for Sports & Education
Zwolle
Het Centre for Sports & Education (CSE) is uniek in Nederland. Het CSE bereidt talenten voor op een toekomst als topsporter. Zij worden gestimuleerd om dagelijks het beste uit zichzelf te halen, zowel in de schoolbanken - met onderwijs op hun eigen niveau- als in de sport.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

We zijn op zoek naar een initiatiefrijke, creatieve, sportieve en verbindende communicatiemedewerker voor dé topsportacademie van Nederland: het CSE. Heb jij niet alleen een creatieve mind, maar ben jij het type topsporter, die ervan houdt om de mouwen op te stropen en zelf aan de slag te gaan? Dan zijn we op zoek naar jou! 

Het CSE is een unieke school. Sport en onderwijs komen hier samen, waarbij de ontwikkeling van onze talenten centraal staat. Wij zien een wereld voor ons waarin de sporttalenten van de toekomst alle ruimte en mogelijkheden krijgen om het beste uit zichzelf en hun passie te halen. Met een glimlach elke dag een beetje beter. Het CSE biedt de perfecte leeromgeving voor een carrière in en buiten de topsport voor talenten in het primair, voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs. Het CSE is de plek om dromen na te jagen en waar je leert groeien als talent én als mens.

Wat ga je doen?

Vanaf het schooljaar 2023-2024 starten wij met een nieuwe naam en bijpassende nieuwe huisstijl. Jij zorgt ervoor dat dit rebrandingsproces verder vorm krijgt en zorgvuldig wordt geïmplementeerd in de complete middelenmix. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor en voer je de regie op de communicatiejaarlijn om op een proactieve manier bij te dragen aan een top of mind positie bij de belangrijkste doelgroepen.

Hiermee zijn wij op zoek naar een echte allrounder. Een creatieve duizendpoot die bedenkt, creëert en publiceert. Jij weet samen met collega’s binnen de sport en onderwijs nieuws te vinden over de successen en stappen van onze talenten en zorgt samen voor de zichtbaarheid op onze belangrijkste kanalen. Je draagt zorg voor de realisatie, (eind)redactie en ontwikkeling van persberichten, nieuwsbrieven en andere publicaties. Ook coördineer je (op eigen initiatief) verschillende communicatiemiddelen. Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt en weet dit goed te vertalen naar marketingcommunicatieactiviteiten. Verder ben je actief betrokken bij de organisatie van de open dagen.

Het CSE is onderdeel van Landstede Groep. Samen met de communicatieadviseur van Landstede Groep draag je bij aan een optimale communicatie, presentatie en profilering van het CSE. Jij bent de spin in het communicatieweb voor de schoolleiding, sportmanagers en het onderwijsteam en de afdeling Communicatie & Marketing van Landstede Groep.

Wat breng je mee?

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding Communicatie óf een mbo-opleiding Communicatie, bij voorkeur met enkele jaren werkervaring;
 • Je hebt actuele kennis en skills van social media;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en hebt een aansprekende manier van schrijven;
 • Je bent praktisch ingesteld en je houdt van afwisselend werk;
 • Je bent creatief en hebt feeling met vormgeving;

Arbeidsvoorwaarden

 • Een functie die net zo dynamisch is als sport, elke dag anders, met een glimlach elke dag een beetje beter;
 • Flexibel werken kan in overleg;  
 • Wij bieden in eerste instantie een aanstelling voor de duur van 12 maanden. Daarna behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden;
 • De arbeidsvoorwaarden van de CAO MBO zijn van toepassing;
 • Inschaling afhankelijk van opleiding en ervaring, schaal 7, (maximaal bruto € 3.264,- per maand op fulltime basis). Naast het salaris ontvang je 8 % vakantiegeld en 8,33 % eindejaarsuitkering;
 • Trainingen en opleidingen;
 • Pensioenregeling bij ABP;
 • Collectieve verzekeringen.

De sollicitatieprocedure

Interesse? Waag die sprong, wacht niet te lang met solliciteren! Verras ons met je brief, filmpje of pitch! Stuur die samen met je cv vóór donderdag 15 juni naar Ruben Soppe: Gebruik hiervoor onderstaande sollicitatiebutton. Vanaf maandag 19 juni gaan de gespreksrondes van start, waarbij we graag kennismaken en in gesprek doorpraten op de inhoud.

Voor informatie over de dagelijkse werkzaamheden kun je contact opnemen met Auke Vaessen, medewerker communicatie, via 06-41621429 of avaessen@landstede.nl. 


Deze vacature publiceren we tegelijk intern en extern. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. 


Solliciteren op de functie Communicatiemedewerker
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen