communicatiemedewerker Landstede MBO

Aanvang
z.s.m.
Benodigde opleiding
Een mbo of hbo-diploma Communicatie & Marketing.
Omvang functie
0.4 FTE
Sluitingsdatum
31 mei 2022
Einddatum
31 juli 2023
Benodigde ervaring
Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring binnen het vakgebied Marketing & Communicatie. Je hebt ervaring in het opmaken en publiceren van berichten in tekst en beeld en het verzenden van persberichten en digitale nieuwsbrieven.
Locatie
Dokterspad 2


Landstede MBO Dokterspad
Zwolle
Op de verschillende locaties van Landstede MBO wordt het onderwijs aangeboden in Landschappen. Dit zijn interessegebieden waarbinnen studenten kennismaken met hun toekomstige beroep en het werkveld. De student kan de opleiding persoonlijk invullen en bij interessante samenwerkingspartners praktijkervaring opdoen.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

Door een goede afstemming met de communicatieadviseur van Landstede Groep, draag je bij aan een optimale communicatie, presentatie en profilering van de Zwolse Landschappen Gezond & Wel en Onderwijs & Opvoeding. Landschappen zijn interessegebieden binnen het merk Landstede MBO.
 

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor uitvoerende taken, de coördinatie van communicatie-, marketing- en wervingsactiviteiten en voor de realisatie van middelen. Dat kan gaan om een ontwerp voor off- en online middelen, het begeleiden van fotografie en videoproducties en het maken van een contentstrategie voor social media van jouw locaties.

Je coördineert de organisatie van open dagen en kunt hierin ook adviseren. Je schrijft nieuwsberichten voor pers, social media en onze interne kanalen en weet deze op een creatieve manier te brengen.

Je bent het aanspreekpunt voor de directie, teamleiders, teams en de verbindende factor met de centrale afdeling Communicatie & Marketing. Je fungeert hierbij als spin in het web.

Wat breng je mee?

  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring binnen het vakgebied Marketing & Communicatie.
  • Je hebt ervaring in het opmaken en publiceren van berichten in tekst en beeld en het verzenden van persberichten en digitale nieuwsbrieven.
  • Je weet de weg in het social- en online medialandschap.
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en hebt een aansprekende manier van schrijven voor iedere doelgroep.
  • Je komt je afspraken na en beschikt over goede sociale vaardigheden en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
  • Je kunt anderen enthousiasmeren en tot actie aanzetten.

Je kunt snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden zonder het overzicht te verliezen

Arbeidsvoorwaarden

Belangstellenden worden uitgenodigd te reageren voor 1 juni 2022. Uw brief met motivatie en cv zien we graag tegemoet. U kunt deze mailen naar Rika Visscher / fvisscher@landstede.nl..

De sollicitatieprocedure

Heb je interesse en wil je meer informatie? Neem dan contact op met Gerrard Vinke gvinke@landstede.nl

Stuur je sollicitatie in voor dinsdag 1 juni 2022 via onderstaande button


Solliciteren op de functie communicatiemedewerker Landstede MBO
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen