Communicatiemedewerker (tijdelijk)

Aanvang
Zo spoedig mogelijk
Benodigde opleiding
Afgeronde hbo-opleiding Communicatie.
Omvang functie
0.8 fte
Sluitingsdatum
26 maart 2019
Einddatum
31 juli 2019
Benodigde ervaring
Minimaal 3 jaar relevante werkervaring.
Locatie
Rechterland 1


Organisatieondersteuning
Zwolle
Landstede Groep is een onderwijsorganisatie met een gevarieerd aanbod voor jong en oud. Wij hebben oog voor ieder mens en stimuleren de mogelijkheden om talenten te ontwikkelen. We leggen actief verbinding en slaan een brug tussen onderwijs, de omgeving en de samenleving. Met waarde(n)vol leren, leven en werken bekennen we kleur en geven we invulling aan onze maatschappelijke opdracht.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

Landstede Groep biedt onderwijs voor jong en oud. We hebben 44 kleinschalige vestigingen, van Harderwijk tot Hardenberg en van Lelystad tot Raalte. We bieden voortgezet onderwijs aan bijna 14.000 leerlingen en mbo-onderwijs aan ongeveer 11.000 studenten. We leggen actief verbinding en slaan een brug tussen onderwijs, de omgeving en de samenleving. 

Het team Communicatie & Marketing maakt deel uit van de serviceorganisatie van Landstede Groep.  Je thuisbasis is Zwolle en van hieruit ondersteun je met je collega’s alle scholen van Landstede Groep. Voor het team Communicatie & Marketing is betrokkenheid bij het onderwijs van groot belang zodat we weten wat er speelt op onze scholen. En we de klant optimaal van dienst kunnen zijn.  

Binnen het team ga jij werken voor het cluster Corporate Communicatie. Onze collega is tijdelijk uit de running. Wij zoeken tijdens zijn afwezigheid een communicatiemedewerker die ons cluster tot 31 juli 2019 komt versterken.

Onze opdrachtgevers zijn het College van Bestuur, directeuren en collega’s, zowel uit ons team als uit de serviceorganisatie. Ons doel is om hen te adviseren en te ondersteunen.

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor uitvoerende taken en coördineert de realisatie van nieuwe middelen. Dat kan gaan om een ontwerp voor een schoolbeleidsplan, het vormgeven van een campagne voor rookvrije schoolterreinen of het organiseren van een symposium. Er gebeuren veel mooie dingen binnen Landstede Groep en jij weet het nieuws hierover te vinden en op een creatieve manier te vertalen. Je plaatst nieuwsberichten op internet, social media en op onze interne kanalen. Je doet de intake voor nieuwe opdrachten en schakelt moeiteloos tussen de rol van opdrachtnemer, adviseur of redacteur.

Wat breng je mee?

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding Communicatie met minimaal 3 jaar relevante werkervaring. Ook als zzp’er ben je van harte uitgenodigd om te reageren.

 • Je hebt ervaring in het maken van middelen en in adviseren. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en hebt een aansprekende manier van schrijven voor iedere doelgroep

 • Je hebt ervaring in het opmaken en publiceren van berichten in tekst en beeld, en het verzenden van digitale nieuwsbrieven

 • Je komt je afspraken na en beschikt over goede sociale vaardigheden

  Wat voor persoonlijkheid heb je?

 • Je kunt anderen enthousiasmeren en overtuigen

 • Je hebt een ja-mentaliteit, maar je kunt ook een goed onderbouwde ‘nee’ verkopen

 • Je houdt van afwisselend werk

 • Je kunt snel schakelen tussen de verschillende werkzaamheden en houdt het overzicht

 • Je denkt in kansen en gaat voortvarend aan de slag om tot het beste resultaat te komen

Arbeidsvoorwaarden

Landstede Groep biedt je een tijdelijk dienstverband voor 0,8 fte, tot 31 juli.  Je wordt ingeschaald in schaal 9 van de cao Voortgezet Onderwijs (maximaal €3.726,14) bij een volledig dienstverband, excl. 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering.

Solliciteer je als zzp’er dan gelden andere arbeidsvoorwaarden.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Landstede Groep.

De sollicitatieprocedure

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Dan ontvangen we je motivatie en cv graag uiterlijk dinsdag 26 maart via onderstaande sollicitatiebutton. Je kunt je brief richten aan de heer Arjan van Loon, hoofd team Communicatie & Marketing.

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Evelien Kremer (tel.: 088 - 850 86 37).

Hebben we een match? Dan nodigen we je graag uit voor een kop koffie en een goed gesprek waarin jij ons vertelt waarom jij de collega bent die we zoeken.


Solliciteren op de functie Communicatiemedewerker (tijdelijk)
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen