Conciërge

Aanvang
z.s.m.
Omvang functie
0,5 - 0,6 FTE
Sluitingsdatum
02 december 2021
Einddatum
31-07-2022
Benodigde ervaring
Affiniteit met de MBO-student.
Locatie
Harderwijk, Parkweg 4A


Landstede MBO Rechterland Sport & Bewegen
Zwolle
Op de verschillende locaties van Landstede MBO wordt het onderwijs aangeboden in Landschappen. Dit zijn interessegebieden waarbinnen studenten kennismaken met hun toekomstige beroep en het werkveld. De student kan de opleiding persoonlijk invullen en bij interessante samenwerkingspartners praktijkervaring opdoen.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

In het Landschap Sport & Bewegen leren wij onze studenten hoe je interactieve sport- en bewegingsactiviteiten aanbiedt, les en leiding geeft en wedstrijden, toernooien of evenementen organiseert voor verschillende doelgroepen. Dit alles gebeurt in een omgeving waar alles Sport & Bewegen ademt. En hoewel de focus bij ons op sport en bewegen ligt, kunnen de studenten wat ze bij ons leren ook goed inzetten op andere werkterreinen. Organisatietalent, sociale vaardigheden en ondernemerschap zijn namelijk overal welkom. Het team van Sport & Bewegen is daarom dynamisch. Het team van Sport & bewegen bestaat uit ongeveer 70 enthousiaste docenten en ondersteunend personeel. Samen bieden wij onze studenten talentvol onderwijs. Afgelopen jaren zijn we uitgeroepen tot Topopleiding en in 2019 en 2020 waren we zelfs de beste. Wij hebben de ambitie om de beste Sport & Bewegen opleiding van Nederland te blijven. 

Wat ga je doen?

Vanwege de groei van de opleiding Sport & Bewegen in Harderwijk zijn wij per direct op zoek naar een conciërge (medewerker beheer en onderhoud) met goede contactuele en zo mogelijke didactische vaardigheden.

Andere werkzaamheden zijn:

Technische klussen in én rondom de school

Openen en sluiten van gebouw/terrein

Ondersteuning bij verhuizingen en aanpassingen in de school

Buitenterrein schoon houden en klein onderhoud plegen

Ondersteuning studiecentrum

Openhuis/ ouderavonden voorbereiden.

Eventuele andere voorkomende werkzaamheden

Wat breng je mee?

Je bent representatief, flexibbel, sterssbestendig en enthousiast.

Communicatief ben je zeer vaardig en je spreekt en schrift goed Nederlands.

Je beschikt over computervaardigheden, kennis van Microsoft Office.

Je hebt een rijbewijs en bent bereid om op meerdere locaties te worden ingezet.

Het onderwijsconcept brengt met zich mee dat ook in de avonduren werkzaamheden kunnen plaatsvinden. 

Je bent in het bezit van BHV of bereid dit op korte termijn te halen. EHBO is een pré.

Je hebt een goed technisch inzicht en een fysiek goede gesteldheid.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een tijdelijke arbeidsovereenkomst tot en met 31 juli 2022. Verlenging behoort tot de mogelijkheden en is afhankelijk van functioneren, formatieruimte en/of studentenaantallen. De arbeidsvoorwaarden in de CAO MBO zijn van toepassing en de functie is ingedeeld in salarisschaal 5 van deze CAO. Een proefperiode kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

De sollicitatieprocedure

Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief en cv uiterlijk 2 december 2021 via onderstaande sollicitatiebutton. Deze kun je richten aan Harry van den Brink. Na de briefselectie informeren wij je zo spoedig mogelijk of we je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek. Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met; hvandenbrink@landstede.nl  of telefoonnummer 088-85077927.

Deze vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. 

Aquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Solliciteren op de functie Conciërge
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen