Concierge

Aanvang
1 september 2022
Omvang functie
1.0 FE
Sluitingsdatum
01 juli 2022
Einddatum
Jaarcontract met uitzicht op verlenging
Benodigde ervaring
Kennis van ervaring met de genoemde werkzaamheden
Locatie
Assendorperdijk 31/ Dokterspad 2/ Stadionplein 12


Landstede MBO Dokterspad
Zwolle
Op de verschillende locaties van Landstede MBO wordt het onderwijs aangeboden in Landschappen. Dit zijn interessegebieden waarbinnen studenten kennismaken met hun toekomstige beroep en het werkveld. De student kan de opleiding persoonlijk invullen en bij interessante samenwerkingspartners praktijkervaring opdoen.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

Voor deze vacature zijn we op zoek naar een collega voor het facilitaire team Zwolle B. Wij faciliteren de locaties Assendoperdijk 31, Dokterspad 2 en Stadionplein 12 in Zwolle. We werken met een planning en daar waar nodig zullen we je inroosteren.

Ter versterking van het facilitaire team zijn wij opzoek naar een enthousiaste conciërge (medewerker beheer en onderhoud) die servicegericht is graag als gastheer/vrouw wil zorgen voor een gastvrij ontvangst en veilig verblijf op onze locaties.

Wat ga je doen?

Als conciërge op een van de Landstede locaties kom je terecht in een dynamische en afwisselende werkomgeving. Je wordt onderdeel van een conciërge team bestaande uit 4 conciërges. Samen dragen jullie zorg voor de toegankelijkheid en het functioneel gebruik van de gebouwen. Denk hierbij aan het openen en sluiten van het gebouw/terrein, het oplossen van storingen of het inschakelen van derden, ondersteunen bij verhuizingen en aanpassingen in de school en het verlenen van hulp bij calamiteiten. Naast deze praktische en technische taken ben je ook het eerste aanspreekpunt voor studenten en medewerkers binnen het schoolgebouw. Hierdoor verleen je ook een hoop hand-en-spandiensten binnen de organisatie. In deze functie is het belangrijk dat je een dienstverlenende houding hebt en affiniteit met studenten. Op onze locaties bieden we plek aan stagiaires van diverse opleidingen en we verwachten van onze medewerkers dat ze deze studenten kunnen begeleiden.

Wat breng je mee?

Wij zijn op zoek naar een proactieve collega met een goed gevoel voor dienstverlening. Iemand die zowel zelfstandig als in teamverband aan de slag kan gaan met verschillende klussen.

Wij vragen:

  • Een flexibele, oplossings- en klantgerichte instelling;
  • Een handen uit de mouwen-mentaliteit, je neemt initiatief en weet van aanpakken;
  • Goede communicatieve vaardigheden, spreekt en schrijft goed Nederlands; kennis van Outlook en Word en bereidt om zich te verdiepen in andere applicaties;
  • Basis technisch inzicht (klein onderhoud, reparatie werkzaamheden)
  • In het bezit van het diploma beveiliger niveau 2 of bereid dit te halen;
  • In het bezit van BHV + ploegleider opleiding of bereid dit te halen;
  • Fysiek goede gesteldheid.

Arbeidsvoorwaarden

  • Tijdelijk dienstverband, met uitzicht op vast dienstverband.
  • Salarisschaal 3 0f 4 afhankelijk van ervaring
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao mbo.

De sollicitatieprocedure

Voor meer informatie over de vacature kun je je richten tot Mariëlla Canocchi via e-mail mcanocchi@landstedegroep.nl.

Je motivatiebrief en CV ontvangen wij graag uiterlijk op vrijdag 1 juli 2022 via onderstaande sollicitatiebutton. 

Deze vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.


Solliciteren op de functie Concierge
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen