Docent Aardrijkskunde, 1e graads

Aanvang
01-08-2021
Benodigde opleiding
Een eerstegraads bevoegdheid.
Omvang functie
0,8 - 1,0 FTE
Sluitingsdatum
14 mei 2021
Einddatum
31-07-2022 met uitzicht op vast
Locatie
Ichthus College Kampen


Ichthus College Kampen
Kampen
Leerlingen kunnen op allerlei vlakken uitblinken; iedereen heeft talent. Het Ichthus College Kampen heeft al die gouden talenten in huis! Leerlingen en medewerkers krijgen de ruimte om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

Het Ichthus College in Kampen biedt vier leerroutes: de praktijkroute (praktijkonderwijs), de Vakroute (vmbo-bbl/kbl), de vhbo-route (vmbo-tl en havo) en de academische route (atheneum en gymnasium). Met  routes wordt een doorgaande leerlijn gecreëerd naar het vervolgonderwijs mbo, hbo en wo. Het Ichthus College geeft aan ruim 1750 leerlingen onderwijs. 

Het Ichthus College Kampen valt onder een Stichting, er is tevens een locatie in Dronten. De Stichting maakt onderdeel uit van Landstede Groep in Zwolle; een bestuurlijk samenwerkingsverband van scholen dat zich inzet voor goede werk- en leercondities voor leerlingen en medewerkers. De waarden van Landstede:

  1. Willen ontwikkelen
  2. We zoeken de ontmoeting
  3. We werken aan brede persoonsvorming
  4. We verleggen grenzen
  5. We zijn betrokken

Wat ga je doen?

Wij zoeken met ingang van het nieuwe schooljaar (1-8-2021) een eerstegraads docent aardrijkskunde (0,8-1,0 fte). De vacature ontstaat door het vertrek van een eerstegraadsdocent, die op een lerarenopleiding aan de slag gaat.
Het betreft uren aardrijkskunde in het eerstegraads gebied, alsmede twee lesuren onderzoek in vwo 4 en vwo 5. Je komt in het vwo-team (academische route), waar je ook mentor wordt van een bovenbouwklas.

Wat breng je mee?

We zoeken iemand die het vak aardrijkskunde inspirerend en eigentijds kan geven, die aantoonbare affiniteit heeft met academische vaardigheden en deze weet te vertalen naar de leerlingen, en die binnen de sectie aardrijkskunde een voortrekkersrol weet te pakken.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijk dienstverband, met mogelijk uitzicht op vast. De cao VO is van toepassing.

De sollicitatieprocedure

Als je meer informatie wenst over de vacature, dan kun je contact opnemen met Reinier Meijering (teamleider vwo) tel: 06 28454420. Locatie Ichthus College Jan Ligthartstraat 5 te Kampen.

Je motivatiebrief en CV ontvangen wij graag uiterlijk vrijdag 14 mei via onderstaande sollicitatiebutton.

De vacature wordt tegelijk intern en extern open gezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.


Solliciteren op de functie Docent Aardrijkskunde, 1e graads
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen