Docent Beeldende vorming/ Techniek (TIZ)

Aanvang
zo spoedig mogelijk
Benodigde opleiding
een (bijna afgeronde) 2e graads lesbevoegdheid
Omvang functie
0,4 - 0,6 fte
Sluitingsdatum
01 september 2019
Einddatum
uiterlijk 31 december 2019
Benodigde ervaring
ervaring of affiniteit met de doelgroep
Locatie
Harderwijk, Morgen College, locatie De Sypel


Morgen College
Harderwijk
Het Morgen College leidt leerlingen op voor de wereld van morgen. Door ze te leren hun talenten te ontdekken en ontwikkelen. Wij helpen ze bij het maken van de juiste keuzes, zodat niets hun ontwikkeling in de weg staat.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

Het Morgen College Harderwijk is een vmbo-school met twee locaties. Op locatie De Sypel bieden we de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg aan. Op locatie Westeinde volgen leerlingen de theoretische leerweg. In totaal hebben we ongeveer 700 leerlingen.

Het Morgen College is een christelijke school. Dat is te merken aan het moment van bezinning met de leerlingen in het eerste lesuur en aan de viering van de christelijke feesten. Tegelijkertijd geloven wij dat vooral op een christelijke school iedereen welkom is. Oprechte interesse in de ander en respect voor elkaars levensstijl en overtuiging is daarbij het uitgangspunt.

Het team van het Morgen College bestaat uit ongeveer tachtig enthousiaste docenten en onderwijsondersteunend personeel. Samen bieden we onze leerlingen maatwerk. Onderwijs dat zoveel mogelijk is toegespitst op de individuele leerling. Op het Morgen College is er daarom ruimte voor verdieping in de vakken waar een leerling goed in is of veel interesse in heeft en zijn er extra lesuren beschikbaar voor een vak waar hij of zij moeite mee heeft. Leren op Maat noemen we dat.

In ons team past een collega die verantwoordelijkheden voelt en deelt. Iemand die initiatief durft te nemen en flexibel is. Iemand die vanuit enthousiasme voor zijn of haar vak die kennis deelt met- en overbrengt naar- de leerlingen

Wat ga je doen?

Je verzorgt de TIZ (talent in zicht)lessen op alle VMBO-leerniveaus. Tijdens deze lessen gaan de leerlingen aan de slag met alle profielen uit de bovenbouw. Het doel is dat de leerlingen hun talenten gaan vinden, zodat er een gefundeerde keuze richting de bovenbouw gemaakt kan worden. Onze bovenbouw bestaat uit oa:

techniek, ict, horeca, zorg en welzijn.

We zijn op zoek naar een alleskunner die voor de onderbouw van het VMBO.

Je levert een actieve bijdrage aan de doorontwikkeling en het uitrollen van onze onderwijsvisie. 

Wat breng je mee?

  • Je zet de leerling voorop, je werkt vanuit een positieve benadering en je weet leerlingen op een enthousiaste, actieve manier te motiveren.
  • Je beschikt over een (bijna afgeronde) tweede graads bevoegdheid of Pabo. 
  • Je hebt bij voorkeur ervaring of affiniteit met de doelgroep.
  • Je bent flexibel, je hebt een proactieve houding, je bent slagvaardig en je vindt teamspirit belangrijk.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijk dienstverband voor bepaalde tijd, op basis van een jaarcontract, met mogelijkheid tot verlenging, in een professioneel team met gemotiveerde, enthousiaste collega's.
De functie is ingedeeld in salarisschaal LB van de CAO VO. LC is bespreekbaar.

De sollicitatieprocedure

Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met Edwin Blok, directeur, telefoonnummer: 06 1211 83 46.
Je motivatiebrief en CV ontvangen wij graag via onderstaande sollicitatiebutton. 

In verband met de zomervakantie start de brievenselectie na 2 september en zullen wij je zo snel mogelijk na deze datum berichten over het vervolg van de procedure. 


Solliciteren op de functie Docent Beeldende vorming/ Techniek (TIZ)
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen