Docent Beveiliging - Veilig & Beschermd Zwolle

Aanvang
Zo spoedig mogelijk
Benodigde opleiding
- Onderwijsbevoegdheid of bereid deze te behalen. - HBO werk- en denkniveau.
Omvang functie
0,8 - 1,0 FTE
Sluitingsdatum
27 maart 2023
Einddatum
Minimaal 1 jaarcontract
Benodigde ervaring
Werkervaring als docent binnen het mbo bij opleidingen Beveiliger N2 en N3.
Locatie
Ossenkamp 8 te Zwolle
Reden van vacature
Uitbreiding van het team


Landstede MBO Ossenkamp Veilig & Beschermd
Zwolle
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

Landstede MBO is onderdeel van Landstede Groep die ruim 200 middelbare beroepsopleidingen aanbiedt op verschillende kleinschalige locaties in Overijssel, Gelderland en Flevoland. De manier waarop wij ons onderwijs vormgeven noemen we Talentvol Ontwikkelen, waarin de student in een maatwerktraject met persoonlijke begeleiding in levensechte opdrachten wordt uitgedaagd.

Alle veiligheidsopleidingen binnen Landstede worden aangeboden in het Landschap Veilig & Beschermd. Het Landschap bestaat uit twee opleidingsteams, één in Harderwijk en één in Zwolle. Hier worden de opleidingen HTV, Beveiliging en Leidinggeven aangeboden. We zijn op zoek naar een nieuwe collega voor de opleiding Beveiliging op de locatie in Zwolle, aan de Ossenkamp 8. Het kan zijn dat je in de toekomst bij andere locaties binnen Landstede Groep ingezet zal worden.

Wij staan als team Veilig & Beschermd, met 25 collega’s, voor kwalitatief goed onderwijs, waarbij de student centraal staat. Naast een waardevol vakdiploma, stimuleren we studenten een actieve bijdrage te leveren in de maatschappij, van sturing naar zelfsturing. We hebben als team een hoge ambitie en een goed gevoel voor humor waarin we elkaar scherp houden en oog hebben voor elkaar. Met ongeveer 10 collega’s geven we de opleiding Beveiliging vorm.

De opleiding Beveiliger niveau 2 en 3 behaalde met een uitstekende score het predicaat ‘topopleiding’ en behoort daarmee tot de beste opleidingen van Nederland. Hier zijn we heel trots op en dit resultaat willen we graag behouden en tot de topopleidingen van Nederland blijven horen.

Wat ga je doen?

Je verzorgt theorielessen die ondersteunend zijn aan de praktijk, zoals de theorievakken veiligheid & beveiliging basis, wet- en regelgeving basis, alsmede proactief beveiliging, rapportage, waarnemen en noteren. Je draagt bij aan het praktijkleren voor de opleiding Beveiliger N2 en Beveiliger N3. Je draagt proactief bij aan de ontwikkeling van de opleidingen tot beveiliger en vertaalt ontwikkelingen in het werkveld naar het onderwijsprogramma. Je neemt actief deel aan het teamproces en andere relevante activiteiten binnen en buiten de school, ook buiten kantoortijden. Het verzorgen van diverse keuzedelen is ook onderdeel van je werkzaamheden.

Verder draag je bij aan de verdere ontwikkeling van de BBL opleidingen en leven lang ontwikkelen.

Wat breng je mee?

We zijn op zoek naar een ervaren docent met pedagogische en didactische kwaliteiten die onze niveau 2 en 3 studenten kan inspireren en tot leren aan weet te zetten. Naast iemand met vakspecifieke kennis heb je ervaring in het coachen van deze studenten en kan je hen aanzetten tot reflectie.

Met jouw ervaring kun je ons inspireren in creatieve werkvormen en het verder ontwikkelen van onderwijs. Bij voorkeur kom je net uit de praktijk of heb je praktijkervaring waarmee je onze studenten kunt enthousiasmeren en de fijne kneepjes van het vak kunt overbrengen.

Als collega zoeken we een gezellige en inspirerende vakspecialist, die durft te zeggen waar hij/ zij voor staat en nieuwsgierig is naar de ideeën van de ander.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een tijdelijke aanstelling van minimaal 1 jaar, met uitzicht op verlenging.
  • Een inschaling conform leraarschaal docent LB van de CAO-MBO.
  • Goede arbeidsvoorwaarden: wij hanteren de CAO-MBO. Elke docent krijgt de beschikking over een eigen laptop.

De sollicitatieprocedure

Wil je graag informatie over de vacature, stuur dan een mail naar Gertjan Bervoets (gbervoets@landstede.nl) of neem telefonisch contact op via 06-38585598.

Je motivatiebrief en CV ontvangen wij graag uiterlijk 27 maart 2023 via onderstaande sollicitatiebutton. De gesprekken vinden plaats op maandag 3 of dinsdag 4 april 2023.

Deze vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.


Solliciteren op de functie Docent Beveiliging - Veilig & Beschermd Zwolle
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen