Docent Bewegingsonderwijs

Aanvang
1 augustus 2021
Benodigde opleiding
1e of 2e graads lesbevoegdheid in het VO
Omvang functie
0,6 tot 1 fte
Sluitingsdatum
15 juni 2021
Benodigde ervaring
Ervaring in een vergelijkbare taak/functie is een pre
Locatie
Meander College


Meander College
Zwolle
Het Meander College is een erkende cultuurprofielschool. Dit betekent dat er tijdens en buiten de lessen veel gebeurt op cultureel en muzikaal gebied; van poëzie tot bigband. Het Meander College is een open christelijke school.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

Het Meander College is een bruisende cultuurprofielschool waar leerlingen kunnen groeien en hun talenten ontwikkelen. Leerlingen voelen zich gekend en durven zich te laten horen en zien. Daardoor kennen we de talenten van onze leerlingen en kunnen we het onderwijs persoonlijk maken. Het Meander College biedt een podium voor ieders talent. We zijn een school met een altijd aanwezige sfeer van actieve creativiteit op het gebied van kunst, cultuur en expressie.

Het Meander College is een christelijke school met een open karakter. We hebben aandacht voor wat het leven zinvol maakt. We stimuleren elkaar om na te denken over wat ons beweegt en wat we belangrijk vinden, zodat we stevig in onze schoenen staan. Dat doen we in de les, erbuiten en tijdens bezinningsmomenten en vieringen. We omarmen diversiteit op onze school en in de samenleving. We zijn nieuwsgierig naar veranderingen en bieden ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Het Meander College is een persoonlijke school. Wij komen elkaar graag tegen en hebben interesse in elkaar. We zijn kleinschalig en overzichtelijk waardoor kwaliteit geleverd kan worden. Voor de leerlingen is het prettig dat we elkaar kennen. Zorg of extra hulp is altijd dichtbij en sluit aan bij waar een leerling is. We willen dat leerlingen enthousiast zijn over ons onderwijs en dat ze het naar hun zin hebben op school.

Wat ga je doen?

Je gaat lesgeven aan klassen van de havo- mavo- en vwo-afdeling.

Wat breng je mee?

  • Een onderwijsbevoegdheid;
  • Affiniteit met het cultuurprofiel van de school.

Arbeidsvoorwaarden

  • Salarisschaal: LB
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO VO

De sollicitatieprocedure

Voor meer informatie over de functie en de school kun je contact op nemen met de Teamleider van het Havo-team, de heer G Kuper. (gkuper@meandercollege.nl)

Je  motivatiebrief en  CV ontvangen wij graag voor 16 juni via onderstaande sollicitatiebutton. Je kunt je brief richten aan mevrouw R. Been, management assistent.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Solliciteren op de functie Docent Bewegingsonderwijs
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen