Docent Biologie

Aanvang
z.s.m.
Omvang functie
0,5 fte
Sluitingsdatum
03 december 2021
Einddatum
nog niet bekend
Locatie
Ichthus College Kampen Campus


Ichthus College Kampen
Kampen
Leerlingen kunnen op allerlei vlakken uitblinken; iedereen heeft talent. Het Ichthus College Kampen heeft al die gouden talenten in huis! Leerlingen en medewerkers krijgen de ruimte om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

Goud in handen

Het verzorgen van goed onderwijs –binnen en buiten de les- is het belangrijkste wat we doen.

Onze aandacht voor het leren van leerlingen vormt het fundament van onze school. 

Mensen leren in belangrijke mate samen, namelijk door met elkaar te overleggen, te discussiëren en elkaar te observeren. Het leren in de school gaat daarom in alle richtingen; we leren samen en iedereen is betrokken. Nieuwe technologieën en onderzoeksresultaten ondersteunen ons hierbij. 

Als Ichthus College Kampen hebben wij goud in handen. Wij geloven dat elk mens een unieke combinatie van talenten bezit. Talenten ontwikkelen zich niet vanzelf. Dit vraagt om een actieve houding. We moedigen leerlingen aan om initiatief te nemen en om door te zetten.

Talenten ontwikkelen zich het beste in een uitnodigende en uitdagende omgeving die de nieuwsgierigheid prikkelt en stimuleert om te leren. Wij zijn een school waarin we elkaar steunen en stimuleren; we onthouden elkaar de feedback niet die we nodig hebben om verder te komen. 

Ons onderwijs is niet neutraal, maar waardengericht: christelijke waarden vormen daarbij het uitgangspunt. Om jezelf te ontdekken en te vormen, heb je de ander nodig als spiegel. We stimuleren elkaar om na te denken over wat ons beweegt en wat we belangrijk vinden. Dat kan gaan over zaken als morele moed, kwetsbaarheid, uitsluiting en diversiteit. Onze leerlingen staan stevig in hun schoenen, nemen verantwoordelijkheid voor zichzelf en anderen en leveren een bijdrage aan de wereld om hen heen. 

Waar ga je werken?

Het Ichthus College in Kampen biedt vier leerroutes: de praktijkroute (praktijkonderwijs), de Vakroute (vmbo-bbl/kbl), de vhbo-route (vmbo-tl en havo) en de academische route (atheneum en gymnasium). Met  routes wordt een doorgaande leerlijn gecreëerd naar het vervolgonderwijs mbo, hbo en wo. Het Ichthus College geeft aan ruim 1600 leerlingen onderwijs. 

Het Ichthus College Kampen valt onder een Stichting, er is tevens een locatie in Dronten. De Stichting maakt onderdeel uit van Landstede Groep in Zwolle; een bestuurlijk samenwerkingsverband van scholen dat zich inzet voor goede werk- en leercondities voor leerlingen en medewerkers. De waarden van Landstede:

Missie: Waarde(n)vol leren leven  en de waarden.

1. Willen ontwikkelen

2. We zoeken de ontmoeting

3. We werken aan brede persoonsvorming

4. We verleggen grenzen

5. We zijn betrokken

Wat ga je doen?

Wij zoeken op korte termijn een enthousiaste collega voor ongeveer 0,5 FTE biologie-uren in het tweedegraads vakgebied (tl en havo). Dit betreft vervanging van een collega. De duur van de vervanging is nog niet bekend.
We zoeken iemand die het vak biologie inspirerend en eigentijds kan geven.

Wat breng je mee?

Je beschikt over relevante ervaring en bij voorkeur een tweedegraads bevoegdheid biologie. Ook (LIO)-stagiaires worden van harte uitgenodigd om te solliciteren.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijk dienstverband. De CAO VO is van toepassing.

De sollicitatieprocedure

Als je meer informatie wenst over de vacature, dan kun je contact opnemen met Bart Veldhuizen (teamleider havo) tel: 06 39079850. Locatie Ichthus College Jan Ligthartstraat 1 te Kampen.

Je motivatiebrief en CV ontvangen wij graag uiterlijk vrijdag 3 december via onderstaande sollicitatiebutton.

Vanwege de urgentie van deze vacature, wachten we niet tot de sluitingstermijn met het opnemen van contact. Als u uw interesse kenbaar maakt, nemen we dus zo snel mogelijk contact op.

De vacature wordt zowel intern als extern opengezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.


Solliciteren op de functie Docent Biologie
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen