Docent drama 0,2-0,4fte

Aanvang
z.s.m.
Omvang functie
0,2-0,4fte
Sluitingsdatum
28 september 2023
Einddatum
31 juli 2024
Locatie
Ichthus College Kampen


Ichthus College Kampen
Kampen
Leerlingen kunnen op allerlei vlakken uitblinken; iedereen heeft talent. Het Ichthus College Kampen heeft al die gouden talenten in huis! Leerlingen en medewerkers krijgen de ruimte om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

Het Ichthus College in Kampen biedt onderwijs aan ongeveer 1700 leerlingen verdeeld over vijf leerroutes op twee locaties:

De locatie VIA met de praktijkroute (praktijkonderwijs) en de vakroute (vmbo-bbl/kbl).
De locatie Campus met de mavo-, havo-, en academische route (atheneum en gymnasium).

De vacature is ontstaan in de onderbouw van de mavo en havo op de Campus.

Het Ichthus College Kampen is een open Christelijke school, en maakt onderdeel uit van stichting Ichthus College en heeft naast locaties in Kampen ook locaties in Dronten. Stichting Ichthus college is onderdeel van Landstede Groep; een bestuurlijk samenwerkingsverband van scholen dat zich inzet voor goede werk- en leercondities voor leerlingen en medewerkers.

Wat ga je doen?

Wij zoeken per direct een enthousiaste collega voor ongeveer 0,2 – 0,4FTE. Die het vak drama op een eigentijdse manier kan geven binnen een enthousiaste sectie. Naast het verzorgen van lessen, zullen we samen verkennen of het mogelijk is om ingezet te worden als mentor.

Wat breng je mee?

Je bent enthousiast en gedreven. Je wilt samenwerken en vernieuwen. Je bent tweedegraads bevoegd voor het geven van drama of een aanverwant vak, je bent daarvoor in opleiding of je hebt (andere) relevante ervaring.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijk dienstverband. Binnen onze school zijn we altijd op zoek naar goede en gedreven collega’s. Als de inzet voor het vak drama eindigt, onderzoeken we andere wensen en mogelijkheden voor verdere inzet binnen de school. Ook op de langere termijn zullen er binnen de sectie drama mogelijkheden zijn.

De cao VO is van toepassing.

De sollicitatieprocedure

Als je meer informatie wenst over de vacature, dan kun je contact opnemen met Bart Veldhuizen (teamleider mavo) tel: 06 39079850. Locatie Ichthus College Jan Ligthartstraat 1A en 5 te Kampen.

Je motivatiebrief en CV ontvangen wij graag zo snel mogelijk, maar uiterlijk donderdag 28 september. Solliciteren kan via onderstaande sollicitatiebutton.

Het is mogelijk dat we al voor de sluitingsdatum contact opnemen om kennis te maken. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Deze vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.


Solliciteren op de functie Docent drama 0,2-0,4fte
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen