Docent Drama

Aanvang
1 augustus 2021
Benodigde opleiding
Een (bijna) afgeronde studie Drama.
Omvang functie
0,5 FTE
Sluitingsdatum
15 juni 2021
Einddatum
31 juli 2022 met uitzicht op vast
Locatie
Ichthus College Locatie VIA, Kampen


Ichthus College Kampen
Kampen
Leerlingen kunnen op allerlei vlakken uitblinken; iedereen heeft talent. Het Ichthus College Kampen heeft al die gouden talenten in huis! Leerlingen en medewerkers krijgen de ruimte om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

In Kampen delen het Almere College en het Ichthus College één schoolgebouw: Het VIA. Dit moderne en ruime gebouw voor beroepsonderwijs biedt plek aan vmbo-basis en –kader-leerlingen.

Op de locatie VIA ontwikkelen we eigentijds en aansprekend onderwijs voor BBL en KBL. De vernieuwingen binnen het VMBO zijn de uitdagingen van nu. Een prachtige gelegenheid voor docent en leerlingen om gezamenlijk nieuwe kansen te creëren. De rode draad van het loopbaanleren zijn hierin leidend. Binnen een kleinschalige setting bieden onze docenten veel kansen om vorm te geven aan het onderwijs voor de nabije toekomst.

Locatie VIA kenmerkt zich door:

  • Betrokken en enthousiaste collega’s die gáán voor hun leerlingen.
  • Kleinschaligheid en ‘korte lijnen’.
  • Kansen en mogelijkheden voor wie zich verder wil ontwikkelen.

Goud in handen

Als Ichthus College Kampen hebben wij goud in handen. Het verzorgen van goed onderwijs aan onze 1500 leerlingen is het belangrijkste wat we doen. Ons onderwijs is persoonlijk, we zien en kennen iedere leerling en kijken naar wat onze leerlingen kunnen, wat hen motiveert en bezighoudt. Zodat we kunnen aansluiten bij wat zij nodig hebben om te leren.

Ons brede aanbod aan vakken en activiteiten stimuleert de leerlingen om belangrijke vaardigheden aan te leren, zoals samenwerken, analyseren en presenteren. Het Ichthus College Kampen heeft contacten met bedrijven, specialisten en vervolgopleidingen. Dat maakt het leren levensecht en dit helpt leerlingen bij hun persoonlijke zoektocht naar hun talenten en interesses. Zo kunnen leerlingen hun droom waarmaken, een gelukkig bestaan opbouwen en hun plaats als wereldburger innemen.

Christelijke waarden

Bij het Ichthus College Kampen werken we vanuit christelijke inspiratie aan het ontwikkelen van de talenten van onze leerlingen en medewerkers. We geloven dat ieder mens een unieke combinatie van talenten heeft gekregen en dat mensen leren door hun talenten actief in te zetten. We stimuleren elkaar om na te denken over wat ons beweegt en wat we belangrijk vinden; om jezelf te ontdekken en te vormen, heb je de ander nodig als spiegel. We gaan in gesprek over zaken als morele moed, kwetsbaarheid, uitsluiting en diversiteit. Het helpt onze leerlingen te leren om stevig in hun schoenen te staan, verantwoordelijkheid te nemen voor zichzelf en anderen en een bijdrage te leveren aan de wereld om hen heen.

Het Ichthus College Kampen biedt onderwijs aan op verschillende niveaus: praktijkonderwijs, de vakroute (vmbo-bbl/kbl), mavo, havo, en de academische route (atheneum en gymnasium). Hiermee creëren we een doorlopende leerlijn naar het vervolgonderwijs mbo, hbo en wo.

Wat ga je doen?

We zoeken een kandidaat die (bijna) bevoegd is om les te geven in het vak Drama en die het vak op inspirerende wijze kan overbrengen.

Wat breng je mee?

Je bent pedagogisch en didactisch sterk.

Je bent in staat is middels vrolijke interventies en een degelijk klassenmanagement een relatie op te bouwen met leerlingen.

Je vindt het leuk om eventueel in een proefles te laten zien wie jij bent als docent.

Arbeidsvoorwaarden

De CAO VO is van toepassing.

De sollicitatieprocedure

Vragen over de vacature kunnen gesteld worden aan:

Mevrouw Mirian Molenveld, afdelingsleider VMBO (mmolenveld@ichthuskampen.nl / 088 850 83 83/ 06-48252488

Belangstellenden kunnen een brief met korte motivatie en CV tot uiterlijk t/m 15 juni 2021 verzenden via onderstaande sollicitatiebutton en richten aan Mirian Molenveld. De gesprekken worden zo spoedig mogelijk na de sluitingsdatum gepland.

Interne en externe werving geschiedt gelijktijdig. 

Bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat voorrang op een externe kandidaat.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Solliciteren op de functie Docent Drama
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen