Docent drama

Aanvang
z.s.m.
Omvang functie
ca. 0,2 - 0,4 fte
Sluitingsdatum
01 maart 2024
Einddatum
31-07-2024
Locatie
Ichthus College Kampen


Ichthus College Kampen
Kampen
Leerlingen kunnen op allerlei vlakken uitblinken; iedereen heeft talent. Het Ichthus College Kampen heeft al die gouden talenten in huis! Leerlingen en medewerkers krijgen de ruimte om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

🌟 Ga jij ons team versterken voor drama binnen de onderbouw mavo/havo?

Ben jij klaar om onze leerlingen van de mavo/havo op onze Campus te inspireren met het vak drama? Onze school zoekt een enthousiaste docent voor ongeveer 0,2 tot 0,4 FTE. Daarnaast is onze locatie in Dronten op het moment dat deze vacature geplaatst wordt, ook op zoek naar een docent drama voor 0,2FTE. Er is een mogelijkheid om deze twee banen te combineren.

Het Ichthus College in Kampen biedt onderwijs aan ongeveer 1700 leerlingen verdeeld over vijf leerroutes op twee locaties:

Het Ichthus College Kampen is een open Christelijke school, en maakt onderdeel uit van stichting Ichthus College en heeft naast locaties in Kampen ook locaties in Dronten. Stichting Ichthus college is onderdeel van Landstede Groep; een bestuurlijk samenwerkingsverband van scholen dat zich inzet voor goede werk- en leercondities voor leerlingen en medewerkers.

Wat ga je doen?

Je gaat het vak drama aanbieden aan leerlingen van klas 1 en 2 binnen de mavo en havo. Je bent in staat om het vak op een enthousiaste en boeiende manier te verzorgen. Je komt te werken in een gedreven, jong en behulpzaam team en een sectie waarin samenwerken belangrijk is. Herken je je in deze omschrijving? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat breng je mee?

Enthousiasme om binnen een krachtige sectie het vak drama aan te bieden aan onze leerlingen. Ook zoeken we iemand met de bereidheid tot samenwerken en vernieuwen.

Lesbevoegdheid is een pré, maar we nodigen ook studenten en zij-instromers van harte uit om te solliciteren.

Je hebt ervaring met het “werken” met jongeren.

Arbeidsvoorwaarden

Een tijdelijk dienstverband tot en met 31-07-2024 waarbij we in mei kunnen informeren over de mogelijkheden voor het volgende schooljaar.

Ondersteuning en begeleiding om je in staat te stellen effectief voor de klas te staan. Dit omvat de toewijzing van een ervaren collega aan wie je al je vragen kunt stellen en die tijd voor je vrijmaakt en je vertrouwd laat raken met de organisatie. De voordelen van de cao VO, zoals:

  • Salarisschaal LB, met een minimum salaris van € 3301,00 en maximum salaris van € 5030,00 bij een fulltime dienstverband;
  • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
  • Een Individueel keuzebudget VO (IKB);
  • Een zeer gunstige vakantieregeling met bijna 11 weken vakantie op jaarbasis.

Ben jij klaar voor deze boeiende uitdaging? Laat van je horen! Samen creëren we een inspirerende leeromgeving. 🎭🏫🎒 #Vacature #Onderwijs #DramaDocent

De sollicitatieprocedure

Herken jij jezelf in deze omschrijving? Dan ontvangen we graag jouw motivatiebrief en cv uiterlijk vrijdag 1 maart 2024 via onderstaande sollicitatiebutton. Na de briefselectie informeren wij je zo spoedig mogelijk of we je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek.

Vragen over de vacature kunnen gesteld worden aan Bart Veldhuizen, teamleider mavo. Dit kan telefonisch via 06 – 39079850 of per mail bveldhuizen@ichthuskampen.nl.

Het is goed mogelijk dat we contact met je opnemen vóór de sluitingsdatum, zodat we alvast even kennis kunnen maken.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deze vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.


Solliciteren op de functie Docent drama
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen