docent Duits ziektevervanging

Aanvang
zo spoedig mogelijk
Benodigde opleiding
Een tweede graad bevoegdheid Duits
Omvang functie
0,6 fte - 0,8 fte
Sluitingsdatum
30 januari 2022
Einddatum
afhankelijk van ziekteverloop en mogelijk zwangerschapsvervanging 31-7-2022
Locatie
Thomas a Kempis College Zwolle


Thomas a Kempis College
Zwolle
Het Thomas a Kempis College is de sportieve school in Zwolle. Sportief zijn betekent voor ons vooral ook goede begeleiding, duidelijke afspraken, rekening houden met elkaar en het beste naar boven halen
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

Het Thomas a Kempis College is een sportieve school voor voortgezet onderwijs in Zwolle.
Leerlingen kunnen bij ons terecht voor gymnasium, atheneum, havo en vmbo-tl.

Bij het Thomas a Kempis College gaat het om mensen. Iedereen die bij ons werkt, levert direct of indirect een bijdrage aan het onderwijs. Dat je belangstelling hebt voor groei en ontwikkeling is dan ook essentieel.

Bij het Thomas a Kempis College vinden we het belangrijk om leerlingen eigen keuzes te geven binnen het onderwijs. Om dat mogelijk te maken werken we met lessen van 30 minuten. Ook werken we met keuzewerktijd. In deze tijd kunnen leerlingen extra werken aan vakken die ze leuk vinden of waar ze net wat meer aandacht aan moeten besteden. Ook kunnen leerlingen uit de onderbouw kiezen voor classes. Hier werken ze aan hun passie en talent.


Daarnaast bieden we onze leerlingen ook maatwerk. 
Zo kunnen leerlingen kiezen voor Anglia. Dit is een aanvulling op de reguliere Engelse lessen. Maar leerlingen kunnen ook vakken versnellen of op een hoger niveau volgen. Dit betekent dat je als docent ook flexibel en creatief moet zijn.

Het Thomas a Kempis College maakt deel uit van Landstede Groep, een onderwijsorganisatie met een gevarieerd aanbod voor jong en oud. Kijk voor meer informatie over onze school op www.thomasakempis.nl

Wat ga je doen?

Wil jij Duits geven in Zwolle? Ben je sportief in jouw denken en ben je creatief? Houd je ervan vernieuwend bezig te zijn met je vak? Heb je een passie voor onderwijs en lerende jongeren? 

Houd je van samenwerken en ben je gewend om te denken in kansen en mogelijkheden? Dan zijn wij op zoek naar jou! De vacature ruimte betreft circa .0,6 - 0,8 fte voor lessen in het  tweede graads gebied.

We zoeken in eerste instantie iemand voor een ziektevervanging, later in het schooljaar hebben wij ook zwangerschapsvervanging nodig. Dit maakt dat we jou waarschijnlijk een baan voor de rest van dit schooljaar aan kunnen bieden.

Wat breng je mee?

Denk je te voldoen aan hetgeen wij vragen en beschik je over een passende bevoegdheid, dan nodigen we je uit om een motivatiebrief te sturen vergezeld van een actueel curriculum vitae. In deze brief lezen we aan de hand van voorbeelden graag waarom jij past binnen onze school. 

Ook lezen wij hierin graag per wanneer jij zou kunnen starten.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris is, afhankelijk van ervaring en bevoegdheid , marktconform.

Dit is wat wij je kunnen bieden:

  • een inspirerende werkomgeving;
  • een tijdelijk contract in de cao mbo schaal (LB)
  • salaris afhankelijk van ervaring en bevoegdheid

De sollicitatieprocedure

Kun jij je vinden in bovenstaande functieomschrijving en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Solliciteren kan tot en met zondag  30 januari 2022.

Solliciteren kan alleen via de vacaturebutton hieronder.


Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Jelle Visscher (06-28545584)

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern geplaatst waar bij gebleken geschiktheid interne kandidaten voorrang krijgen.


Solliciteren op de functie docent Duits ziektevervanging
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen