Docent Economie 2e Graads

Aanvang
1 augustus 2021
Benodigde opleiding
Je beschikt over een tweedegraads bevoegdheid algemene economie of bedrijfseconomie. Ook LIO’ers worden van harte uitgenodigd om te solliciteren.
Omvang functie
0,4-0,6 FTE
Sluitingsdatum
14 juni 2021
Einddatum
31 juli 2022 met uitzicht op vast
Locatie
Ichthus College Kampen


Ichthus College Kampen
Kampen
Leerlingen kunnen op allerlei vlakken uitblinken; iedereen heeft talent. Het Ichthus College Kampen heeft al die gouden talenten in huis! Leerlingen en medewerkers krijgen de ruimte om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

Het Ichthus College Kampen valt onder een Stichting, er is tevens een locatie in Dronten. De Stichting maakt onderdeel uit van Landstede Groep in Zwolle; een bestuurlijk samenwerkingsverband van scholen dat zich inzet voor goede werk- en leercondities voor leerlingen en medewerkers. De waarden van Landstede:

  1. Willen ontwikkelen
  2. We zoeken de ontmoeting
  3. We werken aan brede persoonsvorming
  4. We verleggen grenzen
  5. We zijn betrokken

Goud in handen

Als Ichthus College Kampen hebben wij goud in handen. Het verzorgen van goed onderwijs aan onze 1750 leerlingen is het belangrijkste wat we doen. Ons onderwijs is persoonlijk, we zien en kennen iedere leerling en kijken naar wat onze leerlingen kunnen, wat hen motiveert en bezighoudt. Zodat we kunnen aansluiten bij wat zij nodig hebben om te leren.

Ons brede aanbod aan vakken en activiteiten stimuleert de leerlingen om belangrijke vaardigheden aan te leren, zoals samenwerken, analyseren en presenteren. Het Ichthus College Kampen heeft contacten met bedrijven, specialisten en vervolgopleidingen. Dat maakt het leren levensecht en dit helpt leerlingen bij hun persoonlijke zoektocht naar hun talenten en interesses. Zo kunnen leerlingen hun droom waarmaken, een gelukkig bestaan opbouwen en hun plaats als wereldburger innemen.

Christelijke waarden

Bij het Ichthus College Kampen werken we vanuit christelijke inspiratie aan het ontwikkelen van de talenten van onze leerlingen en medewerkers. We geloven dat ieder mens een unieke combinatie van talenten heeft gekregen en dat mensen leren door hun talenten actief in te zetten. We stimuleren elkaar om na te denken over wat ons beweegt en wat we belangrijk vinden; om jezelf te ontdekken en te vormen, heb je de ander nodig als spiegel. We gaan in gesprek over zaken als morele moed, kwetsbaarheid, uitsluiting en diversiteit. Het helpt onze leerlingen te leren om stevig in hun schoenen te staan, verantwoordelijkheid te nemen voor zichzelf en anderen en een bijdrage te leveren aan de wereld om hen heen.

Het Ichthus College Kampen biedt onderwijs aan op verschillende niveaus: praktijkonderwijs, de vakroute (vmbo-bbl/kbl), mavo, havo, en de academische route (atheneum en gymnasium). Hiermee creëren we een doorlopende leerlijn naar het vervolgonderwijs mbo, hbo en wo.

Wat ga je doen?

Wij zoeken met ingang van het nieuwe schooljaar (1-8-2021) een tweedegraads docent economie (0,4-0,6 fte). Ook LIO’ers worden van harte uitgenodigd om te solliciteren. De vacature ontstaat door groei.


Het betreft uren economie in het tweedegraads gebied.
We zoeken iemand die het vak economie inspirerend en eigentijds kan geven.

Wat breng je mee?

Je bent pedagogisch en didactisch sterk.

Je bent in staat middels vrolijke interventies en een degelijk klassenmanagement een relatie op te bouwen met leerlingen.

Arbeidsvoorwaarden

De CAO VO is van toepassing.

De sollicitatieprocedure

Als je meer informatie wenst over de vacature, dan kun je contact opnemen met Andries van der Kolk (teamleider havo) tel: 06 34108500. Locatie Ichthus College Jan Ligthartstraat 1 te Kampen.

Je motivatiebrief en CV ontvangen wij graag uiterlijk 14 juni via onderstaande sollicitatiebutton.

Interne en externe werving geschiedt gelijktijdig. 

Bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat voorrang op een externe kandidaat.


Solliciteren op de functie Docent Economie 2e Graads
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen