Docent Economie

Aanvang
1 augustus 2021
Benodigde opleiding
1e graads lesbevoegdheid Economie/Bedrijfseconomie of bijna afgestudeerd.
Omvang functie
0,6 fte
Sluitingsdatum
18 juni 2021
Einddatum
tijdelijk, met uitzicht op vast
Benodigde ervaring
Ervaring met eindexamenklassen
Locatie
Harderwijk, Startcollege Vavo


StartCollege
Harderwijk Raalte Zwolle
Het StartCollege is een school waarbij we door middel van gepersonaliseerd onderwijs de positie van jongeren en (jong)volwassenen met een afstand tot het onderwijs, de arbeidsmarkt en de maatschappij versterken. Ook bieden we onderwijs aan anderstaligen en hoogopgeleiden die werken aan een nieuwe stap in hun loopbaan. Het StartCollege is onderdeel van Landstede Groep.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

Het Startcollege VAVO Harderwijk is een kleine school met grote aandacht voor haar leerlingen. VAVO staat voor Voortgezet Algemeen Volwassenen Onderwijs en biedt onderwijs aan  jongeren met een uitbestedingsovereenkomst uit het reguliere Voortgezet Onderwijs en (jong)volwassenen die nog een VO diploma of certificaat in een bepaald vak willen halen. De leerlingen kunnen een voltijd of deeltijd traject volgen, overdag en/of s'avonds. VAVO biedt een tweede kans aan leerlingen die alsnog een diploma willen halen en een extra kans aan leerlingen die door willen studeren. 

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van de onderwijsactiviteiten en examinering (SE en CE) voor het vak economie en bedrijfseconomie voor de eindexamenklassen VWO, HAVO en VMBO-tl. 

Je bent op de hoogte van de recente ontwikkelingen met betrekking tot lesmateriaal, didactiek en examinering. Ervaring met het begeleiden van eindexamenklassen is wenselijk.

Het gaat om 6 lesblokken van 2,5 uur (15 minuten pauze): twee examengroepen VWO Economie/Bedrijfseconomie, drie examengroepen Havo Economie/Bedrijfseconomie, een examengroep VMBO-tl Economie.

Wat breng je mee?

Je hebt een 1e graads lesbevoegdheid Economie/Bedrijfseconomie en je hebt ervaring met de begeleiding van eindexamenklassen. Je kunt prima zelfstandig en in teamverband werken en hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden. Geduld, goede omgang met jonge mensen, structuur, duidelijkheid, vertrouwen en betrokkenheid zijn sleutelbegrippen. Je bent bekend met de gangbare software programma's.  

Arbeidsvoorwaarden

We bieden je een inspirerende werkomgeving waar professionalisering hoog op de agenda staat. Met betrekking tot het salaris bieden wij maximaal LC volgens de cao MBO.

De sollicitatieprocedure

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anne Marie van Dongen, teamleider Startcollege VAVO Harderwijk, avandongen@landstede.nl.

De sluitingsdatum voor deze vacature is vrijdag 18 juni 2021.
De vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Bij geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. 

Je motivatiebrief en CV ontvangen we graag via onderstaande sollicitatiebutton.


Solliciteren op de functie Docent Economie
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen