Docent Engels

Aanvang
In overleg
Omvang functie
In overleg
Sluitingsdatum
31 juli 2024
Locatie
Ichthus College Dronten


Ichthus College
Dronten
Bij het Ichthus College Dronten staat ‘Samen groeien’ centraal. Vanuit de christelijke inspiratie werkt de school aan het ontwikkelen van de talenten van leerlingen en medewerkers, met hun mogelijkheden als uitgangspunt.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

Op het Ichthus College Dronten hebben wij twee locaties; locatie Het Perron Dronten: basis-kader en onze locatie aan de Jupiterweg: tl-havo-vwo. Deze vacature geldt onze locatie aan de Jupiterweg. Wij geven elke dag les aan ongeveer 1000 leerlingen. Voor onze leerlingen en onze medewerkers is ons motto: leren voor jezelf, doe je samen. Wij bieden voor leerlingen een uitdagende leeromgeving aan. Een omgeving waar je kan groeien en alle ruimte hebt om jezelf te ontplooien. Of je nu voor de klas staat of een andere rol hebt binnen onze school, samen zorgen we ervoor dat onze leerlingen klaar zijn voor de volgende stap. Dat kan vervolgonderwijs zijn (mbo, hbo of wo) of een baan.

Als medewerker van het Ichthus College merk je dat wij een hechte school zijn. Nieuwe collega’s met frisse ideeën zijn welkom. We horen vaak dat nieuwe collega’s zich snel thuis voelen bij ons op school en daar zijn we blij om. Wil je het ook ervaren? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.

Landstede Groep
Ichthus College Dronten valt samen met Ichthus College Kampen onder een stichting. Als stichting maken we onderdeel uit van de Landstede Groep. Dat is een bestuurlijk samenwerkingsverband van scholen dat zich inzet voor goede werk- en leercondities voor leerlingen en medewerkers.

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste docent Engels die de lessen voor leerlingen van vmbo/tl-havo/vwo gaat voorbereiden en verzorgen. Tevens lever je een bijdage aan activiteiten binnen het team. Het aantal contracturen is in overleg.

Heb je nog niet de juiste papieren? Kom dan het vak van docent leren op de tofste school van Dronten.

Wat breng je mee?

  • Je geeft persoonlijke aandacht en (coachende) begeleiding aan de leerlingen en jouw lessen zijn blijvend interessant. 
  • Iemand die ook betrokken wil zijn bij schoolse activiteiten die buiten de lessen voor leerlingen de schooltijd maken tot een tijd vol mooie herinneringen.
  • Een afgeronde lerarenopleiding of studerend daarvoor. 

We gaan ook graag met je in gesprek wanneer je een overstap naar het onderwijs overweegt of wanneer je de overstap naar juist het VO overweegt. Als je interesse hebt in een deel van de uren, nodigen wij je ook uit om te reageren.

Arbeidsvoorwaarden

  • Het aantal uren is in overleg. 
  • Je krijgt een tijdelijk dienstverband, met een mogelijkheid tot een vast contract.
  • Salarisschaal: afhankelijk van opleiding en ervaring.
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO VO.
  • Voor persoonlijke (door)ontwikkeling kunnen medewerkers steun krijgen van ons eigen opleidingsteam.

De sollicitatieprocedure

Wil je meer informatie over de vacature of de mogelijkheden, neem dan per mail contact op met Onno van Helden: ovanhelden@ichthusdronten.nl.

Solliciteren kan via onderstaande sollicitatiebutton. 

Op de vacature is het actieve plaatsingsbeleid bij boventalligheid van toepassing.

Interne kandidaten hebben voorrang.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.


Solliciteren op de functie Docent Engels
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen