Docent Godsdienst, 1e graads

Aanvang
1 augustus 2021
Benodigde opleiding
Je beschikt over een eerstegraads bevoegdheid godsdienst.
Omvang functie
0,6-0,8 FTE
Sluitingsdatum
14 mei 2021
Einddatum
31 juli 2022
Locatie
Ichthus College Kampen


Ichthus College Kampen
Kampen
Leerlingen kunnen op allerlei vlakken uitblinken; iedereen heeft talent. Het Ichthus College Kampen heeft al die gouden talenten in huis! Leerlingen en medewerkers krijgen de ruimte om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

Het Ichthus College in Kampen biedt vier leerroutes: de praktijkroute (praktijkonderwijs), de Vakroute (vmbo-bbl/kbl), de vhbo-route (vmbo-tl en havo) en de academische route (atheneum en gymnasium). Met routes wordt een doorgaande leerlijn gecreëerd naar het vervolgonderwijs mbo, hbo en wo. Het Ichthus College geeft aan ruim 1750 leerlingen onderwijs. 

Het Ichthus College Kampen valt onder een Stichting, er is tevens een locatie in Dronten. De Stichting maakt onderdeel uit van Landstede Groep in Zwolle; een bestuurlijk samenwerkingsverband van scholen dat zich inzet voor goede werk- en leercondities voor leerlingen en medewerkers. De waarden van Landstede:

  1. Willen ontwikkelen
  2. We zoeken de ontmoeting
  3. We werken aan brede persoonsvorming
  4. We verleggen grenzen
  5. We zijn betrokken

Wat ga je doen?

Wij zoeken met ingang van het nieuwe schooljaar (1-8-2021) een eerstegraads docent godsdienst (0,6-0,8 fte). De vacature ontstaat door het vertrek van een eerstegraadsdocent, die voorganger wordt.
Het betreft uren godsdienst in het eerste- en tweedegraads gebied. Je komt in het vwo-team (academische route), waar je ook mentor wordt.

Wat breng je mee?

We zoeken iemand die het vak godsdienst inspirerend en eigentijds kan geven, vanuit de Christelijke identiteit van onze school, die aantoonbare affiniteit heeft met academische vaardigheden en deze weet te vertalen naar de leerlingen, en die een voortrekkersrol binnen de sectie godsdienst inneemt.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijk dienstverband, met uitzicht op vast. De cao VO is van toepassing.

De sollicitatieprocedure

Als je meer informatie wenst over de vacature, dan kun je contact opnemen met Bart Veldhuizen (teamleider) tel: 06 39079850 Locatie Ichthus College Jan Ligthartstraat 1 te Kampen.

Je motivatiebrief en CV ontvangen wij graag uiterlijk VRIJDAG 14 MEI via onderstaande sollicitatiebutton.

De vacature wordt tegelijk intern en extern open gezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.


Solliciteren op de functie Docent Godsdienst, 1e graads
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen