Docent Handel & Commercie / Office & Management

Aanvang
1 augustus 2021
Benodigde opleiding
Je bent in het bezit van een relevante onderwijsbevoegdheid of je bent studerend hiervoor.
Omvang functie
0,8 fte
Sluitingsdatum
19 juni 2021
Einddatum
31 juli 2022
Benodigde ervaring
Werkervaring in het beroepsonderwijs en affiniteit met het werkveld hebben is een groot pluspunt. Je beheerst in voldoende mate computervaardigheden (o.a. Office365). Je bent in het bezit van een rijbewijs in verband met het bezoeken van stagiaires.
Locatie
Zwolle, Fuchsiastraat 1


mbo Menso Alting Zwolle
Zwolle
Mbo Menso Alting Zwolle is een kleinschalig mbo met het christelijke geloof als drijfveer. Studenten worden vanuit deze christelijke levensvisie voorbereid op hun beroep.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

Mbo Menso Alting Zwolle is een dynamisch, kleinschalig mbo met een prettige werksfeer. Wij leiden studenten op tot professionals op mbo-niveau. Zodanig dat zij oprecht betrokken zijn bij hun vak, hun vak verstaan én aandacht hebben voor de mensen met wie ze in aanraking komen. Vanuit ons geloof in God willen wij ons werk elke dag betekenis geven. Dit houdt voor ons in dat ook studenten mogen ontdekken hoe zij van betekenis kunnen zijn in hun omgeving.
Onze kernwaarden hierbij zijn ‘persoonlijk, betrokken en gepassioneerd’. Dit cursusjaar bezoeken meer dan 900 studenten onze school.

Wat ga je doen?

Voor onze studenten zijn wij op zoek naar een enthousiaste docent die breed inzetbaar is bij onze economische opleidingen. Ook ga je een bijdrage leveren aan de doorontwikkeling van het economisch beroepsonderwijs.

De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen de opleidingen Commercie, Retail, Office & Management Support en Financieel Administratieve Beroepen (niveau 3 en 4).

De werkzaamheden bestaan uit:

  • Verzorgen van theorielessen.  
  • Begeleiden van groepen studenten en individuele studenten
  • Begeleiden van studenten in de beroepspraktijkvorming
  • Het ontwikkelen van lessen en lesinhoud
  • Het geven van voorlichtingen op scholen en open huis

Wat breng je mee?

Als betrokken docent ben je als geen ander op zoek naar het steeds opnieuw verbinden van jouw vak en vakkennis naar de realiteit van de beroepen waarvoor wij opleiden. Daarnaast kun je goed samenwerken en vind je het leuk om een bijdrage te leveren aan vernieuwingen in ons onderwijsaanbod.

Je past bij de identiteit van de school en je weet goed in te schatten wat het lesgeven bij ons van je vraagt.

Je hebt hart voor studenten en bent een kei in het persoonlijk begeleiden van een diverse doelgroep met diverse achtergronden en leeftijdscategorieën.

Je hebt daarbij een moderne kijk op waar het in het onderwijs eigenlijk om draait en bent in staat dat praktisch handen en voeten te geven. Samen geloven wij in ontwikkeling!

Wanneer jij dit ook nog weet te combineren met een gezonde dosis passie voor je vak, dan ben jij onze kandidaat.

Gezien de samenstelling van het team is het wenselijk wanneer je allround inzetbaar bent binnen alle genoemde opleidingen.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een tijdelijke functie die is ingedeeld in salarisschaal LB (max. € 4.359,- bruto per maand, exclusief 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%).
  • Interessante regelingen, bijeenkomsten en aanbiedingen die passen bij onze waarden.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao mbo.

De sollicitatieprocedure

Wil je meer informatie over deze functie, dan kun je contact opnemen met Anne-Jur Borg (teamleider) via aborg@mensoalting.net of 06 – 52698545.

Je motivatiebrief en CV ontvangen wij graag voor 20 juni via onderstaande sollicitatiebutton.
Wij lezen in de brief in ieder geval graag een motivatie met betrekking tot de aangeboden functie én de levensbeschouwelijke identiteit. Zie hiervoor het identiteitsdocument.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op woensdag 23 en maandag 28 juni.

Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor externe kandidaten.


Solliciteren op de functie Docent Handel & Commercie / Office & Management
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen