Docent klassieke talen (0,4 - 1,0fte)

Aanvang
01-01-2024, eerder in overleg
Omvang functie
0,4 - 1,0 fte
Sluitingsdatum
01 oktober 2023
Locatie
Ichthus College Kampen
Reden van vacature
vertrekkende collega


Ichthus College Kampen
Kampen
Leerlingen kunnen op allerlei vlakken uitblinken; iedereen heeft talent. Het Ichthus College Kampen heeft al die gouden talenten in huis! Leerlingen en medewerkers krijgen de ruimte om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

Als docent Klassieke Talen werk je op het Ichthus College in Kampen en Dronten. In Kampen geef je les op de Campus, dat betekent dat je vanaf ongeveer mei 2024 les gaat geven op een hele nieuwe school. In Dronten geef je les op onze locatie aan de Jupiterweg. Op beide locaties geven we les aan leerlingen die de mavo (tl), havo of vwo doen.

Onze scholen in Kampen en Dronten vormen samen een stichting. Als stichting zijn we verbonden aan Landstede Groep in Zwolle; een bestuurlijk samenwerkingsverband van scholen dat zich inzet voor goede werk- en leercondities voor leerlingen en medewerkers. Samen zetten we ons in voor de volgende waarden:

  1. Willen ontwikkelen
  2. We zoeken de ontmoeting
  3. We werken aan brede persoonsvorming
  4. We verleggen grenzen
  5. We zijn betrokken

Wat ga je doen?

Vanaf januari 2024 (of eerder) start je bij ons als docent Klassieke Talen in Kampen en Dronten. Je geeft les aan klas 1 tot en met klas 6: klassieke vorming, Latijn, Grieks en kcv. In Kampen is de groep leerlingen aan wie je lesgeeft groter, dus daar zal je ook meer uren lesgeven. Wij hebben plek voor een collega die tussen de 0,4 en 1,0 fte bij ons aan de slag wil. Samen met jou bespreken we hoeveel uur voor jou haalbaar is.

Wanneer je bijvoorbeeld alleen les wilt geven in de onderbouw (klas 1, 2 en 3) in Kampen, is dat mogelijk op maandag- en donderdagmiddag.

Wat breng je mee?

Je beschikt over een bevoegdheid Klassieke Talen of je bent studerend hiervoor. Je werkt op twee locaties en daarom is het handig als je in bezit bent van een rijbewijs. De reistijd tussen de twee locaties is ongeveer 20 minuten.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijk dienstverband. De cao VO is van toepassing. Je komt te werken in een kleine sectie en komt bij een team met enthousiaste collega’s. We koppelen jou als nieuwe collega aan een docentcoach, op deze manier word je snel wegwijs gemaakt binnen onze organisatie.

De sollicitatieprocedure

Als je meer informatie wenst over de vacature, dan kun je contact opnemen met Gerdi Steenbergen (teamleider academische route) tel: 06 17582037. Locatie Ichthus College Jan Ligthartstraat 1a en 5 te Kampen.

Je motivatiebrief en CV ontvangen wij graag uiterlijk zondag 1 oktober via onderstaande sollicitatiebutton.

Het is mogelijk dat we al voor de sluitingsdatum contact opnemen om kennis te maken.  

Solliciteren kan via onderstaande sollicitatiebutton. Alleen sollicitaties via ons eigen sollicitatiesysteem worden in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Deze vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. 


Solliciteren op de functie Docent klassieke talen (0,4 - 1,0fte)
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen