Docent klassieke talen 1e of 2e graad

Aanvang
26 augustus 2022
Benodigde opleiding
Een 1e of 2e graad bevoegdheid of studerend daarvoor
Omvang functie
Circa 0,3 – 0,5 fte
Sluitingsdatum
30 mei 2022
Einddatum
14 oktober 2022
Locatie
Carolus Clusius College


Carolus Clusius College
Zwolle
Het Carolus Clusius College is een wereldschool, waar leerlingen worden voorbereid op het leren, leven en werken in een internationale omgeving; met intensief taalonderwijs en een open blik op andere culturen en landen.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

Welkom op de wereldschool

Het Carolus Clusius College (CCC) is een school die midden in de wereld staat: een Wereldschool die het belangrijk vindt dat leerlingen wereldwijs worden, zodat ze goed voorbereid zijn op de internationaal georiënteerde maatschappij en op een respectvolle manier omgaan met de wereld om hen heen. Leerlingen kunnen op het CCC terecht voor regulier en tweetalig onderwijs op het vmbo-tl, havo, atheneum en gymnasium Orfeo (alleen tweetalig onderwijs).

Er zijn veel projecten waar de thema’s van UNESCO centraal staan, uitwisselingen en excursies, de Wereldvakken voor de onderbouw en de mogelijkheid om internationaal erkende taalcertificaten te halen. Ook tijdens de lessen besteden we veel aandacht aan Europa en de wereld. Met al deze activiteiten leren onze leerlingen op eigen benen te staan, grenzen te verleggen en interesses te ontdekken. Op het Carolus Clusius College leren leerlingen dus niet alleen voor een diploma. Wij leiden hen op tot wereldburger!

Het CCC is een christelijke school met een open karakter. We willen van waarde zijn voor onze omgeving. Dat zie je bij ons op school terug tijdens de bezinningsmomenten en vieringen. Als Wereldschool bieden we daarnaast volop ruimte aan mensen met een andere overtuiging.

We werken op het CCC aan de ontwikkeling van de talenten van onze leerlingen en medewerkers. We bieden een uitdagende leeromgeving waarin men kan groeien en zichzelf kan ontplooien.

Landstede Groep

Het Carolus Clusius College maakt, samen met andere vo-scholen uit de regio Zwolle, deel uit van Landstede Groep. Werken bij Landstede Groep is mensenwerk. Plezier hebben in je werk, eraan bijdragen om met jouw vakkennis, vakvaardigheid en bevlogenheid het beste uit de leerlingen te halen. Meedenken en meegroeien om in een team onderwijs te bieden waar onze leerlingen en de arbeidsmarkt om vragen. Een cultuur waarin je samenwerkt met gedreven collega’s en waarin ondernemerschap wordt gestimuleerd. Dat maakt werken bij Landstede Groep iedere dag bijzonder!

Wat ga je doen?

Je gaat lesgeven in de onder- en bovenbouw van het gymnasium Orfeo.

Wat breng je mee?

Je bent enthousiast, kan goed samenwerken, toont initiatief, bent ontwikkelingsgericht en hebt belangstelling voor het wereldschoolprofiel van de school. Affiniteit met de didactiek van het ‘actief Latijn’  is een pre, maar geen vereiste.

Arbeidsvoorwaarden

  • Uitdagende leeromgeving waarin je kunt groeien en jezelf kunt ontplooien binnen een jonge, enthousiaste en innovatieve sectie
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO-VO
  • Een tijdelijk dienstverband

De sollicitatieprocedure

Neem voor meer informatie over de vacature en de school contact op met de teamleider van het TTO- en gymnasium Orfeo-team, mevr. R. Beukers (rbeukers@hetccc.nl) of bij mevr. G. van Faassen, taakhouder werving, selectie en begeleiding (gvanfaassen@hetccc.nl).

Je motivatiebrief en CV ontvangen wij graag via onderstaande sollicitatiebutton voor 31 mei a.s.
Je kunt je brief richten aan mevrouw R. van Dis, management assistent.

Deze vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Bij geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.


Solliciteren op de functie Docent klassieke talen 1e of 2e graad
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen