Docent klassieke talen

Aanvang
1 mei 2022
Omvang functie
0,3- 0,8 FTE
Sluitingsdatum
24 januari 2022
Einddatum
31-07-2022
Locatie
Ichthus College Kampen en Dronten


Ichthus College Kampen
Kampen
Leerlingen kunnen op allerlei vlakken uitblinken; iedereen heeft talent. Het Ichthus College Kampen heeft al die gouden talenten in huis! Leerlingen en medewerkers krijgen de ruimte om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

Het Ichthus College in Kampen biedt praktijkonderwijs, vmbo-bbl/kbl, vmbo-tl, havo, atheneum en gymnasium aan. Met  deze routes wordt een doorgaande leerlijn gecreëerd naar het vervolgonderwijs mbo, hbo en wo. Je komt te werken op ‘de Campus’, de locatie voor vmbo-tl, havo en vwo. Het Ichthus College geeft aan ruim 1750 leerlingen onderwijs. 

Het Ichthus College Kampen valt onder een stichting, er is tevens een locatie in Dronten. De Stichting maakt onderdeel uit van Landstede Groep in Zwolle; een bestuurlijk samenwerkingsverband van scholen dat zich inzet voor goede werk- en leercondities voor leerlingen en medewerkers. De waarden van Landstede:

  1. Willen ontwikkelen
  2. We zoeken de ontmoeting
  3. We werken aan brede persoonsvorming
  4. We verleggen grenzen
  5. We zijn betrokken

Wat ga je doen?

Wij zoeken een docent klassieke talen (0,3-0,8 fte) die vanaf 1 mei 2022 bij ons kan starten. De vacature ontstaat door een zwangerschapsverlof. De kans is aanwezig dat (een deel van de) lessen al eerder beschikbaar komen. Je gaat lesgeven aan klas 1 t/m klas 6. Dit zal voornamelijk Grieks zijn. Een deel van de lessen (0,2 fte) wordt gegeven op het Ichthus College in Dronten.

Wat breng je mee?

Je beschikt over een bevoegdheid klassieke talen of een relevante opleiding in combinatie met werkervaring. Je beschikt over ICT-vaardigheden die ingezet kunnen worden bij hybride lesgeven. In het bezit zijn van een rijbewijs is een pre i.v.m. het lesgeven in Dronten.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijk dienstverband. De cao VO is van toepassing. Je komt te werken in een sectie en team met enthousiaste collega’s. We koppelen nieuwe collega’s aan ervaren docenten, op deze manier word je snel wegwijs gemaakt binnen onze organisatie.

De sollicitatieprocedure

Als je meer informatie wenst over de vacature, dan kun je contact opnemen met Gerdi Steenbergen (teamleider academische route) tel: 06 17582037. Locatie Ichthus College Jan Ligthartstraat 1 te Kampen.

Je motivatiebrief en CV ontvangen wij graag uiterlijk maandag 24 januari via onderstaande sollicitatiebutton.

Werving

• Interne en externe werving geschiedt gelijktijdig

• Bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat voorrang op een externe kandidaat

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Solliciteren op de functie Docent klassieke talen
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen