Docent klassieke talen

Aanvang
Na de zomervakantie
Omvang functie
0,3 fte
Sluitingsdatum
31 december 2023
Einddatum
31-07-2024
Locatie
Ichthus College Dronten
Reden van vacature
Uitbreiding


Ichthus College
Dronten
Bij het Ichthus College Dronten staat ‘Samen groeien’ centraal. Vanuit de christelijke inspiratie werkt de school aan het ontwikkelen van de talenten van leerlingen en medewerkers, met hun mogelijkheden als uitgangspunt.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

Op het Ichthus College Dronten hebben we twee locaties. Deze vacature geldt voor de locatie aan de Jupiterweg. Daar geven we elke dag les aan ongeveer 800 leerlingen. Voor onze leerlingen en onze medewerkers is ons motto: leren voor jezelf, doe je samen. Wij bieden voor leerlingen en collega's een uitdagende leeromgeving aan. Een omgeving waar je kan groeien en alle ruimte hebt om jezelf te ontplooien. Of je nu voor de klas staat of een andere rol hebt binnen onze school, samen zorgen we ervoor dat onze leerlingen klaar zijn voor de volgende stap. Dat kan vervolgonderwijs zijn (mbo, hbo of wo) of een baan.

Als medewerker van het Ichthus College merk je dat wij een hechte school zijn. Nieuwe collega’s met frisse ideeën zijn welkom. We horen vaak dat nieuwe collega’s zich snel thuis voelen bij ons op school en daar zijn we blij om. Wil je het ook ervaren? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.

Landstede Groep
Ichthus College Dronten valt samen met Ichthus College Kampen onder een stichting. Als stichting maken we onderdeel uit van de Landstede Groep. Dat is een bestuurlijk samenwerkingsverband van scholen dat zich inzet voor goede werk- en leercondities voor leerlingen en medewerkers.

Wat ga je doen?

Ben jij die bevlogen docent die deel wil uitmaken van een ambitieus team? Vind jij het daarnaast leuk om je in te zetten bij activiteiten van de school? Dan zijn wij van het Ichthus College Dronten op zoek naar jou! Vanaf het schooljaar 2023-2024 start je bij ons als docent Klassieke Talen. Je geeft les aan klas 1 tot en met klas 6 klassieke vorming, Latijn, Grieks en kcv. 

Wat breng je mee?

  • Je geeft persoonlijke aandacht en (coachende) begeleiding aan de leerlingen en jouw lessen zijn blijvend interessant. 
  • Iemand die ook betrokken wil zijn bij schoolse activiteiten die buiten de lessen voor leerlingen de schooltijd maken tot een tijd vol mooie herinneringen.
  • Een afgeronde lerarenopleiding of studerend daarvoor. 

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijk dienstverband. De cao VO is van toepassing. Je komt te werken in een kleine sectie en komt bij een team met enthousiaste collega’s. We koppelen jou als nieuwe collega aan een docentcoach, op deze manier word je snel wegwijs gemaakt binnen onze organisatie

De sollicitatieprocedure

Als je meer informatie wenst over de vacature, dan kun je contact opnemen met Kimberley Borm, teamleider kborm@ichthusdronten.nl

Je motivatiebrief en cv ontvangen wij graag via onderstaande sollicitatiebutton.

Op de vacature is het actieve plaatsingsbeleid bij boventalligheid van toepassing.

Interne kandidaten hebben voorrang.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.


Solliciteren op de functie Docent klassieke talen
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen