Docent Kunstvakken & CKV

Aanvang
z.s.m.
Omvang functie
ca. 0,75 fte
Sluitingsdatum
01 april 2023
Einddatum
31-07-2023
Locatie
Ichthus College Kampen


Ichthus College Kampen
Kampen
Leerlingen kunnen op allerlei vlakken uitblinken; iedereen heeft talent. Het Ichthus College Kampen heeft al die gouden talenten in huis! Leerlingen en medewerkers krijgen de ruimte om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

In Kampen delen het Almere College en het Ichthus College één schoolgebouw waar ca 650 leerlingen lessen volgen: Het VIA. Het PRO heeft ca 100 leerlingen, het Ichthus vmbo ca 350, het Almere College ca 170 en het MBO 25. Dit moderne en ruime gebouw voor beroepsonderwijs biedt plek aan vmbo-basis en –kader-leerlingen, MBO-studenten en PRO-leerlingen.

Op de locatie VIA ontwikkelt het Ichthus College eigentijds en aansprekend onderwijs voor BBL en KBL. De vernieuwingen binnen het VMBO zijn de uitdagingen van nu. Een prachtige gelegenheid voor docenten en leerlingen om gezamenlijk nieuwe kansen te creëren. De rode draad van het loopbaanleren is hierin leidend. Binnen een kleinschalige setting bieden we onze docenten veel kansen om vorm te geven aan het onderwijs voor de nabije toekomst.

Locatie VIA kenmerkt zich door:

  • Betrokken en enthousiaste collega’s die gáán voor hun leerlingen.
  • Kleinschaligheid en ‘korte lijnen’.
  • Kansen en mogelijkheden voor wie zich verder wil ontwikkelen.

Wat ga je doen?

Het Ichthus College zoekt voor het vmbo-team op de locatie VIA in Kampen een docent Kunstvakken inclusief CKV (ca. 0,75 fte). 

Wat breng je mee?

We zoeken een kandidaat die:

  • (bijna) bevoegd is om les te geven in het vak CKV en daarnaast eventueel in tekenen;
  • pedagogisch en didactisch sterk is;
  • in staat is middels een inspirerend programma en een degelijk klassenmanagement een relatie op te bouwen met leerlingen.
  • het leuk vindt om eventueel in een proefles te laten zien wie hij/zij is als docent.

De vakinhoud van CKV is vastgelegd in een PTA; het vak wordt gegeven en afgerond in klas 3. De tekenlessen worden gegeven in de onderbouw.

Arbeidsvoorwaarden

Wij hanteren het CAO VO. 

De sollicitatieprocedure

Vragen over de vacature kunnen gesteld worden aan: 

Eric van Amelsfort, teamleider VMBO (evanamelsfort@ichthuskampen.nl)  / 088 850 83 83/ 06-29469077. Belangstellenden kunnen een brief met korte motivatie en CV tot uiterlijk 1 april 2023 richten aan Eric van Amelsfort. De gesprekken worden zo spoedig mogelijk gepland.

In verband met de voorjaarsvakantie kan er weer contact opgenomen worden met Eric van Amelsfort vanaf maandag 6 maart 2023. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deze vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.  


Solliciteren op de functie Docent Kunstvakken & CKV
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen