Docent Levo (2e graads)

Aanvang
z.s.m.
Omvang functie
0,4 fte (met uitzicht op meer uren in de toekomst)
Sluitingsdatum
01 oktober 2023
Locatie
Ichthus College Dronten
Reden van vacature
Uitbreiding/vervanging


Ichthus College
Dronten
Bij het Ichthus College Dronten staat ‘Samen groeien’ centraal. Vanuit de christelijke inspiratie werkt de school aan het ontwikkelen van de talenten van leerlingen en medewerkers, met hun mogelijkheden als uitgangspunt.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

Op het Ichthus College Dronten hebben wij twee locaties. Deze vacature geldt voor de locatie aan de Jupiterweg. Daar geven we elke dag les aan ongeveer 800 leerlingen. Voor onze leerlingen en onze medewerkers is ons motto: leren voor jezelf, doe je samen. Wij bieden voor leerlingen een uitdagende leeromgeving aan. Een omgeving waar je kan groeien en alle ruimte hebt om jezelf te ontplooien. Of je nu voor de klas staat of een andere rol hebt binnen onze school, samen zorgen we ervoor dat onze leerlingen klaar zijn voor de volgende stap. Dat kan vervolgonderwijs zijn (mbo, hbo of wo) of een baan.

Als medewerker van het Ichthus College merk je dat wij een hechte school zijn. Nieuwe collega’s met frisse ideeën zijn welkom. We horen vaak dat nieuwe collega’s zich snel thuis voelen bij ons op school en daar zijn we blij om. Wil je het ook ervaren? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.

Landstede Groep
Ichthus College Dronten valt samen met Ichthus College Kampen onder een stichting. Als stichting maken we onderdeel uit van de Landstede Groep. Dat is een bestuurlijk samenwerkingsverband van scholen dat zich inzet voor goede werk- en leercondities voor leerlingen en medewerkers.

Wat ga je doen?

Wij zoeken een betrokken collega Levo beschikbaar voor 0,4 fte, tweedegraads. In de toekomst is er ruimte voor meer uren. Je gaat de lessen Levo voorbereiden en verzorgen voor de leerlingen van tl-havo-vwo. Je geeft persoonlijke aandacht en (coachende) begeleiding aan de leerlingen en jouw lessen zijn blijvend interessant. 

Wat breng je mee?

Je bent een betrokken collega, die ook een bijdrage levert aan schoolevenementen en andere activiteiten. Daarnaast ben jij een docent die:

  • niet alleen vakinhoudelijk, maar ook pedagogisch sterk is;
  • leerlingen kan motiveren om een stapje extra te zetten;
  • gedreven is om mee te bouwen aan onze school;
  • een afgeronde lerarenopleiding heeft of studerend daarvoor.

Ben jij geschikt voor het onderwijs maar nog geen bevoegdheid? Geen zorgen! Deze kun je bij ons halen, wij kijken samen naar de oplossing.

Arbeidsvoorwaarden

  • Aard dienstverband: 0,4 fte (tweedegraads) in een tijdelijk dienstverband, met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Salarisschaal: afhankelijk van opleiding en ervaring.
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO VO.
  • Voor persoonlijke (door)ontwikkeling kunnen medewerkers steun krijgen van ons eigen opleidingsteam.

De sollicitatieprocedure

Wil je meer informatie, neem dan contact op met Benita Broek per mail: bhbroek@ichthusdronten.nl. Solliciteren kan via onderstaande sollicitatiebutton.

Op de vacature is het actieve plaatsingsbeleid bij boventalligheid van toepassing.

Interne kandidaten hebben voorrang.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.


Solliciteren op de functie Docent Levo (2e graads)
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen