Docent Lichamelijke Opvoeding, 1e graads

Aanvang
26 augustus 2019
Benodigde opleiding
1e graads lesbevoegdheid voor LO
Omvang functie
0,4 fte
Sluitingsdatum
01 augustus 2019
Locatie
Ichthus College Kampen


Ichthus College Kampen
Kampen
Leerlingen kunnen op allerlei vlakken uitblinken; iedereen heeft talent. Het Ichthus College Kampen heeft al die gouden talenten in huis! Leerlingen en medewerkers krijgen de ruimte om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

Het Ichthus College in Kampen biedt vier leerroutes: de praktijkroute (praktijkonderwijs), de vakroute (vmbo-bbl/kbl), de vhbo-route (vmbo-tl en havo) en de academische route (atheneum en gymnasium). Met deze routes wordt een doorgaande leerlijn gecreëerd naar mbo, hbo en wo. We werken daarom samen met diverse andere scholen. In ons onderwijs staat het leerproces van de leerling centraal. Het Ichthus College geeft aan ruim 1770 leerlingen onderwijs: meer dan 1200 op tl, havo en vwo, ongeveer 430 op het vmbo en 96 leerlingen in het praktijkonderwijs.

Wat ga je doen?

Wij zoeken een docent die het vak LO inspirerend en eigentijds kan geven in de bovenbouw van de VHBO-leerroute voor lessen LO en een beroepsgericht vak ‘Sport en veiligheid’.

Wat breng je mee?

Wij zoeken een collega met een 1e graads lesbevoegdheid voor het vak LO.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband: Het betreft een tijdelijk dienstverband, op grond van ziektevervanging.

Ingangsdatum: 26 augustus 2019

De sollicitatieprocedure

Locatie Ichthus College Jan Ligthartstraat 1 voor de Vhbo-route  http://www.ichthuskampen.nl/

Wij ontvangen je motivatiebrief en CV graag uiterlijk 1 augustus via onderstaande sollicitatiebutton. Voor informatie over de vacature kun je je richten tot Gerie ten Brinke: gtenbrinke@ichthuskampen.nl 

In verband met de zomervakantie start de brievenselectie 19 augustus en zullen wij je zsm daarna berichten over het vervolg van de procedure. De eerste gesprekken vinden plaats op vrijdag 23 augustus as. 


Solliciteren op de functie Docent Lichamelijke Opvoeding, 1e graads
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen