Docent Lichamelijke Opvoeding

Aanvang
1 augustus 2021
Benodigde opleiding
Je hebt een (C)alo diploma
Omvang functie
0,5 - 0,8 FTE
Sluitingsdatum
16 augustus 2021
Einddatum
31 juli 2022
Benodigde ervaring
Affiniteit met de diverse doelgroepen van het mbo en in het bijzonder niveau 2
Locatie
Raalte


Landstede MBO Raalte
Raalte
Op de verschillende locaties van Landstede MBO wordt het onderwijs aangeboden in Landschappen. Dit zijn interessegebieden waarbinnen studenten kennismaken met hun toekomstige beroep en het werkveld. De student kan de opleiding persoonlijk invullen en bij interessante samenwerkingspartners praktijkervaring opdoen.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

Landstede MBO Salland is gevestigd in Raalte en kenmerkt zich door een regionale functie. Er is een zeer gevarieerd aanbod aan opleidingen. Er zijn opleidingen binnen het landschap Groen en Dier, Gezond en Wel, Onderwijs en Opvoeding, Economisch domein, ICT en dienstverlening. Landstede MBO Salland wordt door studenten ervaren als een persoonlijke, warme school. Binnen Landstede Salland kennen we elkaar en zijn we door de generieke vakken met elkaar verbonden. De generieke docenten zijn altijd aan een team gekoppeld om zo de betrokkenheid en wederzijdse afstemming te bevorderen.

Wat ga je doen?

Als docent lichamelijke opvoeding binnen MBO Salland verzorg je de LO lessen binnen verschillende opleidingen. Deze lessen bied je zowel aan in de reguliere setting voor LO als meer gericht op de beroepspraktijk. Ook zal bewegen ingezet worden als middel om de groepsdynamica uit te lichten. De lessen worden in de sportzaal, op het veld of in een beroepssetting (zoals het skills lokaal) aangeboden.

Ook zal de docent LO participeren in het programma fit4life, hierin bied je sport gerelateerde activiteiten 8 weken aan als onderdeel van een keuzeprogramma.

Wat breng je mee?

  • Flexibiliteit en creativiteit
  • Een 1e graads bevoegdheid voor het vak LO
  • Pedagogisch tact
  • Je staat open voor bredere inzetbaarheid dan specifiek lessen lichamelijke opvoeding

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijk dienstverband t/m 31 juli 2022. Uitzicht op verlenging behoort tot de mogelijkheden. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao mbo.

De sollicitatieprocedure

Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met Bas Waaijer, teamleider (0615074573). In verband met de zomervakantie is het mogelijk om informatie op te vragen op dinsdag 17 augustus.

Jouw motivatiebrief en CV ontvangen wij graag middels onderstaande sollicitatiebutton uiterlijk vrijdag 20 augustus a.s. via onderstaande sollicitatiebutton

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 25 augustus a.s.

Deze vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.


Solliciteren op de functie Docent Lichamelijke Opvoeding
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen