Docent Maatschappelijke Zorg

Aanvang
Zo snel mogelijk
Benodigde opleiding
Om voor deze functie in aanmerking te komen hoef je nog niet in het bezit te zijn van een lesbevoegdheid. Als jij jouw ervaring meebrengt, regelen wij de rest.
Omvang functie
0,6 FTE
Sluitingsdatum
24 oktober 2021
Einddatum
31 juli 2022
Locatie
Raalte


Landstede MBO Raalte
Raalte
Op de verschillende locaties van Landstede MBO wordt het onderwijs aangeboden in Landschappen. Dit zijn interessegebieden waarbinnen studenten kennismaken met hun toekomstige beroep en het werkveld. De student kan de opleiding persoonlijk invullen en bij interessante samenwerkingspartners praktijkervaring opdoen.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

Samen talenten ontwikkelen bij Landstede Raalte
Team Gezond & Wel staat voor openheid, diversiteit en zelfstandigheid. Bij ons ontwikkelen niet alleen de studenten zich: ook onze docenten leren elke dag, met hulp van collega's en onze interne specialisten. We helpen elkaar, tonen eigenaarschap in ons werk en samen bereiden we onze studenten optimaal voor op de toekomst.
Team Gezond & Wel verzorgt het onderwijs voor de opleidingen mbo Verpleegkunde, Verzorgende-IG(/maatschappelijke Zorg), Maatschappelijke zorg. Het team levert aantrekkelijk, toekomstbestendig en kwalitatief hoogwaardig onderwijs voor jongeren en volwassenen. Zowel aan studenten die zich voorbereiden op de (internationale) arbeidsmarkt, als aan studenten die hun kennis willen verdiepen, verbreden of actualiseren.

Wij zoeken een gepassioneerde, creatieve collega die bereid is studenten te ondersteunen binnen gepersonaliseerde leertrajecten en een bijdrage kan leveren aan actuele ontwikkelingen in het onderwijs.

Wat ga je doen?

Inspireren en ontwikkelen bij Landstede
Je geeft les door middel van coachend docentschap waarmee je de ontwikkeling van kennis, competenties, gedrag en vaardigheden stimuleert. Je gaat je onder andere bezighouden met zowel theorielessen als praktijklessen, groepscoaching en het coachen van studenten tijdens stages en/of projecten. Op school en tijdens stages zorg je dat studenten optimaal functioneren. In je lessen neem je alle ontwikkelingen en veranderingen mee die je binnen en buiten het vakgebied tegenkomt. Zo zorg jij voor het best mogelijke onderwijs dat aansluit bij de ontwikkelingen in het werkveld.

 

Wat breng je mee?

Jij bent
Goed in het reflecteren op eigen handelen en het geven van feedback. Je bent samenwerkingsgericht, zoekt altijd naar manieren om te innoveren.

Dankzij jouw recente ervaring in de zorg ben je helemaal up-to-date en kun je nieuwe praktijkkennis meenemen naar de lessen.

Verder zien we graag het volgende op jouw cv:

  •    hbo werk- en –denkniveau;
  •    bij voorkeur een afgeronde, relevante onderwijsbevoegdheid;
  •    recente relevante werkervaring binnen het welzijnswerk
  •    ervaring in het coachen en begeleiden.
  •     je bent gericht op ontwikkeling, je vindt het leuk om zelf te leren, nieuw materiaal         te  ontwikkelen en om de uitdagingen aan te gaan
  •    je bent creatief en digitaal vaardig

Arbeidsvoorwaarden

Ons aanbod
Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling voor het schooljaar 2021 - 2022 met een mogelijkheid tot verlenging. Wij bieden een prettige werkomgeving binnen een dynamische onderwijsorganisatie. De inschaling vindt plaats volgens de geldende Cao-Mbo in carrièrepatroon LB.

De sollicitatieprocedure

Informatie over de vacature is op te vragen (t/m 15 oktober) bij Marian Soepenberg, telnr: 06 21166819.

Jouw motivatiebrief en CV ontvangen wij graag vóór maandag 25 oktober 2021 via onderstaande button.

De sollicitatiegesprekken zullen op vrijdag 29 oktober plaatsvinden.

Deze vacature wordt zowel intern als extern geplaatst waarbij geldt dat bij gebleken geschiktheid de interne kandidaat voorrang zal hebben


Solliciteren op de functie Docent Maatschappelijke Zorg
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen