Docent maatschappijleer/godsdienst

Aanvang
z.s.m.
Omvang functie
ca. 0,6 - 0,8 fte
Sluitingsdatum
07 april 2023
Locatie
Ichthus College Kampen


Ichthus College Kampen
Kampen
Leerlingen kunnen op allerlei vlakken uitblinken; iedereen heeft talent. Het Ichthus College Kampen heeft al die gouden talenten in huis! Leerlingen en medewerkers krijgen de ruimte om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

Het Ichthus College in Kampen biedt vijf leerroutes: de praktijkroute (praktijkonderwijs), de Vakroute (vmbo-bbl/kbl), de mavo-, havo-, en academische route (atheneum en gymnasium). Met routes wordt een doorgaande leerlijn gecreëerd naar het vervolgonderwijs mbo, hbo en wo. Het Ichthus College geeft aan ruim 1750 leerlingen onderwijs. 

De vacature is ontstaan in de bovenbouw van de havo en het vwo. De teams bestaan uit enthousiaste, behulpzame en meelevende collega’s. We bieden ondersteuning op maat aan collega’s die vanuit de opleiding of een andere school bij ons komen werken door middel van docentcoaches.

Het Ichthus College Kampen valt onder een Stichting, er is tevens een locatie in Dronten. De Stichting maakt onderdeel uit van Landstede Groep in Zwolle; een bestuurlijk samenwerkingsverband van scholen dat zich inzet voor goede werk- en leercondities voor leerlingen en medewerkers.

Wat ga je doen?

Wij zoeken op korte termijn een enthousiaste collega voor ongeveer 0,6 tot 0,8FTE maatschappijleer- en godsdiensturen in het eerstegraads vakgebied (havo en vwo). Dit betreft vervanging van een collega.

De duur van de vervanging is in elk geval tot het einde van het schooljaar met een mogelijke verlenging in het nieuwe schooljaar. We zoeken iemand die ervaring heeft in het geven van maatschappijleer en / of godsdienst in de bovenbouw. Ben je geïnteresseerd in een deel van de uren? Bijvoorbeeld alléén godsdienst of alléén maatschappijleer? Neem dan contact op om de mogelijkheden te verkennen.

Wat breng je mee?

Je beschikt over relevante ervaring en bij voorkeur een eerstegraads bevoegdheid maatschappijleer en / of godsdienst of je bent in opleiding daarvoor.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijk dienstverband. De cao VO is van toepassing.

De sollicitatieprocedure

Als je meer informatie wenst over de vacature, dan kun je contact opnemen met Bart Veldhuizen (teamleider mavo), bveldhuizen@ichthuskampen.nl. Tel: 06 39079850. Locatie Ichthus College Jan Ligthartstraat 1a en 5 te Kampen.

Je motivatiebrief en CV ontvangen wij graag zo snel mogelijk, maar uiterlijk vrijdag 7 april. Solliciteren kan via onderstaande sollicitatiebutton.

Vanwege de urgentie van deze vacature, wachten we niet tot de sluitingstermijn met het opnemen van contact. Als u uw interesse kenbaar maakt, nemen we dus zo snel mogelijk contact op.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deze vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.  


Solliciteren op de functie Docent maatschappijleer/godsdienst
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen