Docent (moderne) techniek 0,5-0,8fte

Aanvang
z.s.m.
Omvang functie
0,5-0,8fte
Sluitingsdatum
30 november 2023
Einddatum
31 juli 2024 met uitzicht op vast
Locatie
Ichthus College Kampen


Ichthus College Kampen
Kampen
Leerlingen kunnen op allerlei vlakken uitblinken; iedereen heeft talent. Het Ichthus College Kampen heeft al die gouden talenten in huis! Leerlingen en medewerkers krijgen de ruimte om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

Het Ichthus College in Kampen biedt onderwijs aan ongeveer 1700 leerlingen verdeeld over vijf leerroutes op twee locaties:

De locatie VIA met de praktijkroute (praktijkonderwijs) en de vakroute (vmbo-bbl/kbl).
De locatie Campus met de mavo-, havo-, en academische route (atheneum en gymnasium).

De vacature ontstaat in de onderbouw van de mavo en havo op de Campus.

Het Ichthus College Kampen is een open Christelijke school, en maakt onderdeel uit van stichting Ichthus College en heeft naast locaties in Kampen ook locaties in Dronten. Stichting Ichthus college is onderdeel van Landstede Groep; een bestuurlijk samenwerkingsverband van scholen dat zich inzet voor goede werk- en leercondities voor leerlingen en medewerkers.

Wat ga je doen?

Wij zoeken een enthousiaste collega voor ongeveer 0,5 – 0,6FTE op de locatie Campus, Ichthus college Kampen. Binnen onze school bieden we het vak WATT (wetenschap, art, technologie en toepassing) aan in klas 1 en 2 van de mavo en de havo.

Tijdens de lessen worden ‘oude’ en ‘nieuwe’ technieken met elkaar verweven. Leerlingen maken in de lessen gebruik van bijv. hamers en schroefmachines, maar we hebben ook de beschikking over een lasersnijder, 3D printers en VR brillen.

Een deel van het programma is ontwikkeld, maar aan een groot gedeelte kan je zelf invulling geven. 

Tevens werken we toe naar een nieuw gebouw dat in schooljaar 24-25 in gebruik zal worden genomen. Een moderne praktijkruimte en technologielokaal, het zogenaamde “Techlab” worden hier natuurlijk in meegenomen. Jouw visie ten aanzien van de inrichting van het praktijklokaal vinden we belangrijk!

De benoemingsomvang kan worden uitgebreid in combinatie met onze locatie in Dronten, waar we ook op zoek zijn naar een collega techniek voor ongeveer 0,2FTE.

Ben je geïnteresseerd, maar is de werktijdsfactor een probleem? Informeer dan naar de mogelijkheden door eerst telefonisch contact op te nemen.

Wat breng je mee?

Je bent enthousiast en gedreven om leerlingen kennis te laten maken met techniek en technologie. Je wilt samenwerken en vernieuwen. Je bent tweedegraads bevoegd voor het geven van techniek of een aanverwant vak (bijv. handvaardigheid of science) of daarvoor in opleiding.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren. De cao VO is van toepassing.

De sollicitatieprocedure

Als je meer informatie wenst over de vacature, dan kun je contact opnemen met Bart Veldhuizen (teamleider mavo) tel: 06 39079850. Locatie Ichthus College Jan Ligthartstraat 1A en 5 te Kampen.

Je motivatiebrief en CV ontvangen wij graag zo snel mogelijk, maar uiterlijk dinsdag 30 november. Solliciteren kan via onderstaande sollicitatiebutton.

Het is mogelijk dat we al voor de sluitingsdatum contact opnemen om kennis te maken. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Deze vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.


Solliciteren op de functie Docent (moderne) techniek 0,5-0,8fte
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen