Docent Monteur mobiele werktuigen

Aanvang
1 september 2022
Benodigde opleiding
Je bent in het bezit van een relevante onderwijsbevoegdheid of je bent bereid om een opleiding te volgen.
Omvang functie
0,5 - 1,0 FTE
Sluitingsdatum
21 augustus 2022
Einddatum
31 juli 2023
Benodigde ervaring
Om voor deze functie in aanmerking te komen hoef je nog niet in het bezit te zijn van een lesbevoegdheid. Als jij jouw ervaring in de techniek meebrengt, regelen wij de rest.
Locatie
Raalte


Landstede MBO Raalte
Raalte
Op de verschillende locaties van Landstede MBO wordt het onderwijs aangeboden in Landschappen. Dit zijn interessegebieden waarbinnen studenten kennismaken met hun toekomstige beroep en het werkveld. De student kan de opleiding persoonlijk invullen en bij interessante samenwerkingspartners praktijkervaring opdoen.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

Team Groen & Dier staat voor een gemoedelijk team, samengesteld uit gemotiveerde vakbekwame docenten die veel affiniteit met de praktijk hebben. Het team werkt samen en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Vol passie verzorgen de docenten onderwijs aan de studenten.

Team Groen & Dier verzorgt het onderwijs voor de opleidingen Dierverzorging, Veehouderij, Loonwerk, Paardensport & -houderij en Monteur Mobiele werktuigen. Het team levert aantrekkelijk, toekomstbestendig en kwalitatief hoogwaardig onderwijs voor jongeren. Zowel aan studenten die zich voorbereiden op de (internationale) arbeidsmarkt, als aan studenten die hun kennis willen verdiepen, verbreden of actualiseren.

Wij zoeken een gepassioneerde collega met ervaring uit de beroepspraktijk.

Wat ga je doen?

Je verzorgt onderwijs aan studenten in verschillende leerjaren. Je stimuleert de ontwikkeling van studenten op het gebied van kennis, competenties, gedrag en vaardigheden. Je gaat je onder andere bezighouden met het geven van zowel theorielessen als praktijklessen. Op school en tijdens stages zorg je dat studenten optimaal kunnen functioneren. In je lessen neem je alle ontwikkelingen en veranderingen mee die je binnen en buiten het vakgebied tegenkomt. Zo zorg jij voor het best mogelijke onderwijs dat aansluit bij de ontwikkelingen in het werkveld.

Wat breng je mee?

Recente en up to date ervaring en kennis  in de landbouwmechanisatie. Deze kennis en ervaringen neem je mee naar je lessen. Je kan goed de koppeling tussen theorie en praktijk maken. Je bent samenwerkingsgericht ingesteld.

Verder zien we graag het volgende op jouw CV:

  • Je bent gericht op ontwikkeling, je vindt het leuk zelf te leren, nieuw materiaal te ontwikkelen en om uitdagingen aan te gaan
  • Je bent digitaal vaardig
  • Je hebt aantoonbare ervaring en affiniteit in de landbouwmechanisatie (techniek)
  • Je hebt kennis van en vaardigheid in metaalbewerking (draaien, frezen, plaatwerk en lassen)
  • Je hebt kennis van moderne technieken, bijv: transmissies, Motoren, moderne elektronica, elektrotechniek en gps systemen
  • Je hebt kennis van hydrauliek en pneumatiek
  • Je hebt kennis van materialenleer
  • Je wil jouw praktische vaardigheden overbrengen aan de studenten

Arbeidsvoorwaarden

Ons aanbod

Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling voor het schooljaar 2022-2023 met een mogelijkheid tot verlenging. Wij bieden een prettige werkomgeving binnen een dynamische onderwijsorganisatie. De inschaling vindt plaats volgens de gelden Cao-Mbo in carrièrepatroon LB.

De sollicitatieprocedure

Informatie over de vacature is op te vragen bij Jarco Kalter, jwkalter@landstede.nl, 0652121237 of Marjet Drost mdrost@landstede.nl, 0628073728

                                              

Jouw motivatiebrief en CV ontvangen wij graag vóór 22 augustus a.s. via onderstaande button.

De sollicitatiegesprekken gaan plaatsvinden op woensdag 24 augustus.


Solliciteren op de functie Docent Monteur mobiele werktuigen
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen