Docent muziek (0,2-0,4 fte)

Aanvang
01-08-2023
Omvang functie
0,2-0,4 fte
Sluitingsdatum
05 juni 2023
Locatie
Ichthus College Kampen


Ichthus College Kampen
Kampen
Leerlingen kunnen op allerlei vlakken uitblinken; iedereen heeft talent. Het Ichthus College Kampen heeft al die gouden talenten in huis! Leerlingen en medewerkers krijgen de ruimte om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

Het Ichthus College in Kampen biedt onderwijs aan ongeveer 1500 leerlingen verdeeld over vijf leerroutes op twee locaties: 

De locatie VIA met de praktijkroute (praktijkonderwijs) en de vakroute (vmbo-bbl/kbl) 

De locatie Campus met de mavo-, havo-, en academische route (atheneum en gymnasium). In de onderbouw zijn dakpanklassen (mavo, mavo/havo, havo/vwo en vwo) en binnen de hele school werken we met lessen van 60 minuten.  

De vacature is ontstaan binnen de mavo, havo en het vwo op de Campus. 

Het Ichthus College Kampen is een open Christelijke school, en maakt onderdeel uit van stichting Ichthus College en heeft naast locaties in Kampen ook locaties in Dronten. Stichting Ichthus college is onderdeel van Landstede Groep; een bestuurlijk samenwerkingsverband van scholen dat zich inzet voor goede werk- en leercondities voor leerlingen en medewerkers.  

Wat ga je doen?

Wij zoeken vanaf start schooljaar ‘23-‘24 een enthousiaste collega muziek voor 0,2 – 0,4 FTE. In afstemming met je collega wordt gekeken welke onderbouwgroepen het beste bij jouw kwaliteiten passen. 

Binnen het Ichthus College is het voor havo en vwo-leerlingen mogelijk om in 4 kunstvakken (muziek, drama, handvaardigheid & tekenen) examen te doen. Ook binnen het nieuw te betrekken gebouw zal kunst een prominente rol innemen. Ook hierin zal jouw visie ten aanzien van de inrichting van het muzieklokaal van belang zijn. Naast de muzieklessen zijn er ook muzikale buitenschoolse activiteiten, zoals de schoolband en de musicalgroep.

Wat breng je mee?

Je bent bevoegd voor het geven van muziek in het voortgezet onderwijs, of in opleiding hiervoor. Je bent enthousiast, flexibel en in staat tot reflectie. Je kunt een veilige sfeer creëren in je klas waardoor je leerlingen zichzelf durven laten zien. Je wilt samenwerken en vernieuwen, ook interdisciplinair. Je bent een goede repetitor, maar kijkt verder dan het instuderen van bladmuziek.

Met creatieve werkvormen (kennis van Kobranie en/of vocal leadership is een pré) stimuleer je de muzikaliteit en creativiteit van je leerlingen. Leerlingen verlaten jouw les met nieuwe kennis, vaardigheden en een goed gevoel!

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren. De cao VO is van toepassing. 

De sollicitatieprocedure

Als je meer informatie wenst over de vacature, dan kun je contact opnemen met Andries van der Kolk (teamleider havo) tel: 06 34108500. Locatie Ichthus College Jan Ligthartstraat 1A en 5 te Kampen. 

Je motivatiebrief en CV ontvangen wij graag zo snel mogelijk, maar uiterlijk maandag 5 juni. Eventuele gesprekken worden op donderdag 8 juni gevoerd. Solliciteren kan via onderstaande sollicitatiebutton. 

Het is mogelijk dat we al voor de sluitingsdatum contact opnemen om kennis te maken.  

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Deze vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. 


Solliciteren op de functie Docent muziek (0,2-0,4 fte)
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen