Docent muziek

Aanvang
1 augustus 2023
Benodigde opleiding
Een onderwijsbevoegdheid docent muziek
Omvang functie
0.3 FTE (tot 0.35 FTE)
Sluitingsdatum
04 juni 2023
Einddatum
31 juli 2024
Locatie
Agnieten College Wezep
Reden van vacature
Wisseling van baan


Agnieten College
Wezep
Het Agnieten College Wezep is een kleine, regionale school die leerlingen alle kansen biedt. Sleutelwoorden zijn: contact, kwaliteit, zorg en onderwijs op maat!
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

Het Agnieten College is een kleinschalige en persoonlijke school in Wezep. Wij bieden de onderbouw van vmbo, havo en atheneum. Vmbo-tl-leerlingen kunnen bij ons op school examen doen.

Op het Agnieten College Wezep krijgen de ongeveer 270 leerlingen volop de kans om te ontdekken waar hun talenten liggen en deze te ontwikkelen. Doordat het Agnieten College een kleine, regionale school is, kunnen we leerlingen veel aandacht geven. Ze krijgen alle kansen en hebben veel ruimte om hun eigen leerroute te volgen. Leerlingen volgen het onderwijs op het niveau en de manier die bij hen past. Zorg of extra begeleiding is, waar nodig, altijd dichtbij. We bieden een veilige omgeving en geven leerlingen een stevige basis mee waardoor zij met vertrouwen doorstromen naar een vervolgopleiding.

Landstede Groep

Het Agnieten College Wezep maakt, samen met andere vo-scholen uit de regio Zwolle, deel uit van Landstede Groep. Werken bij Landstede Groep is mensenwerk. Plezier hebben in je werk, eraan bijdragen om met jouw vakkennis, vakvaardigheid en bevlogenheid het beste uit de leerlingen te halen. Meedenken en meegroeien om in een team onderwijs te bieden waar onze leerlingen en de arbeidsmarkt om vragen. Een cultuur waarin je samenwerkt met gedreven collega’s en waarin ondernemerschap wordt gestimuleerd. Dat maakt werken bij Landstede Groep iedere dag bijzonder!

Belangstelling voor groei en ontwikkeling hoort bij ons. De scholengroep wil de juiste mensen vinden én ervoor zorgen dat zij het naar hun zin hebben op het werk. Daarom streven we naar een goede arbeidsrelatie. Zo kunnen we ook als werkgever tot de beste scholen van Nederland behoren.

Doordat wij deel uitmaken van Landstede Groep, kunnen wij jou, na je start in Wezep, alle kansen bieden. Elke school is anders, dus je hebt veel keus! De scholen ontwikkelen ook samen nieuwe plannen en gebruiken daarbij elkaars ideeën. Wat we met elkaar delen is onze onderwijsvisie en onze protestants-christelijke en/of katholieke achtergrond.

Voor meer informatie over onze scholen verwijzen we naar de website:

https://www.agnietenwezep.nl

Wat ga je doen?

Vanwege het vertrek van een collega, zijn wij op zoek naar een docent muziek. Je verzorgt vooral lessen muziek in de onderbouw.

Ben je betrokken bij een van de vele richtingen in het christelijk geloof en zeer open minded?

Heb jij een onderwijsbevoegdheid? Heb je affiniteit met persoonlijke school? Ben jij enthousiast, neem jij initiatief, kun jij goed samenwerken (teamplayer) en ben je ontwikkelingsgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat breng je mee?

  • Een onderwijsbevoegdheid docent muziek
  • Affiniteit met het schoolprofiel van de school

Arbeidsvoorwaarden

  • Uitdagende leeromgeving waarin je kunt groeien en jezelf kunt ontplooien
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO-VO
  • Een tijdelijk dienstverband

De sollicitatieprocedure

Neem voor meer informatie over de vacature en de school contact op met de locatieleider van het Agnieten College Wezep, dhr. P. Gerritsen (pgerritsen@agnietencollege.nl )

Je motivatiebrief en CV ontvangen wij graag voor 5 juni 2023 via onderstaande sollicitatiebutton.
Je kunt de brief richten aan dhr. P. Gerritsen.

Deze vacature wordt zowel intern als extern geplaatst waarbij geldt dat sollicitanten die nu binnen de Landstede Groep werkzaam zijn, hebben voorrang in de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Solliciteren op de functie Docent muziek
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen